Varer til Beach Soverom for Kids

August 30

Varer til Beach Soverom for Kids


En strand-tema soverom fanger essensen av sommer året rundt. Barn kan nyte en strand oase i den komforten av ditt hjem i bare noen få raske og enkle trinn. Mulighetene er uendelige. Elementer som skjell, tropiske blomster, fyr, surfebrett og sand er lett å finne eller lage med kunst.

vegger

For en enkel og grunnleggende vegg design, bruke maling i enten blå eller beige. Blå maling kan fange stillheten i vannet på stranden, mens beige kan ligne sand. Du kan også legge dekaler som surfebrett og skjell, som barnet kan plukke ut og plassere på veggen selv. For en mer detaljert design, har et veggmaleri malt på en aksent vegg eller rundt hele rommet. Et veggmaleri av en strand scene komplett med sandstrender, palmer og havet er et flott tillegg til en strand-tema rom.

Bedding

Du har mange muligheter for strandtema barnas senger. For den enkle tilnærmingen, kan du få en monoton dyne til enten matche blå eller beige på veggene eller i motsetning til å understreke havet og sand sammenkobling av stranden. Denne enkle tilnærmingen vil forlate fokus til tilbehøret rundt i rommet og fremme avslapning på senga i stedet for et forstyrrende mønster. En mer dekorative tilnærming kan inkludere en dyne med fyr, sjøstjerner, surfebrett eller tropiske blomster. Prøv å legge en gress seng skjørt å legge til stranden tema, ligner på en hula danser antrekk.

Lighting

Ta med barnet i dekorere belysning for rommet. Legg en gress hula skjørt til en vanlig lampeskjerm fra topp til bunn for en morsom strand lampe. Du kan også ha barnet finne skjell på din neste tur til stranden og lim dem til en vanlig lampeskjerm. Legg noen glød-in-the-dark stjerneformede Huskelapper til taket for å gi en "strand under stjernene" følelse. Dette kan også hjelpe barn som er redd for mørket.

Tilbehør

Legg klistremerker eller male en miniatyr hav scene på en lysbryter dekning for et spesielt preg. String sammen skjell fra stranden med barnet ditt å skape en unik krans til å drapere hvor som helst i rommet. Fortsett med hula skjørt designe og lage et vindu som dekker ut av gress-aktig materiale. En annen kunst leksjon for barnet ditt kan inkludere liming skjell til tykke-banded bilderammer. Legg ditt barns favoritt bilde av familien på stranden for en perfekt tilpasset strand-tema tilbehør.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com