Hvordan du oppbevarer Bulk mat kjøp

June 12

Hvordan du oppbevarer Bulk mat kjøp


Kjøpe mat i bulk ofte koster mindre enn å kjøpe den samme maten prepackaged i familiens størrelse beholdere, men det er også en utfordring for lagring. Hvordan du lagre bulk mat gjør forskjellen i holdbarhet og kvalitet på maten og kan påvirke sikkerheten, så vel. Å vite hvordan du lagrer hver type mat for å sikre sikkerhet og bevare kvaliteten er avgjørende hvis du velger å kjøpe mat i bulk.

Bruksanvisning

1 repackage kjøtt i måltid store pakker, plass i fryseposer og lagrer i fryseren med mindre du har tenkt å spise dem innen en dag eller to. Lagringstiden avhenger av den spesifikke kjøtt og varierer fra en til to måneder for pølse og pølser til opptil et år for kylling og biff.

2 Lagre tørkede bønner, linser, erter og andre belgfrukter i en lufttett beholder. MAS glass fungerer bra, men forsegle dem tett for å hindre at fuktighet kommer inn i krukker. Plasser på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys for best resultat.

3 repackage baking forsyninger, for eksempel mel, cornmeal eller brødmikser i lufttette beholdere. Plast hyller eller skuffer fungerer bra, så lenge de er lufttett. Lagre disse elementene i pantry for direkte sollys.

4 Freeze bakevarer, som for eksempel brød, muffins, cookies og paier i lufttette beholdere. Kvalitet avtar med alderen, men fryse i to til fire måneder uten tap av smak.

5 Hold frukt frukt og grønnsaker eller i kjøleskap i opptil to uker, avhengig av frukt. For å fryse fersk frukt og grønnsaker, Pare og skjær i biter størrelse stykker, forvelle i kokende vann og fryse i opptil et år. Fryse noen frukter, for eksempel bær, sukker sirup og ikke Blanch.

6 Oppbevar alle melkeprodukter i fryseren. Smør og margarin beholde smak og tekstur i inntil ett år, mens oster holde godt for to til fire måneder. Melkeprodukter opprettholde smak for en til tre måneder.

Hint

  • Hold temperaturen fryser under null grader F. Utah State University Extension kontor forteller at noen plastflasker merket som "PET" eller "Pete" (ofte funnet på bunnen av flasken) kan trygt brukes til å lagre mat, så lenge sitt opprinnelige innhold var et matvareprodukt. Vask og tørk grundig før bruk og slutter tett for å bevare kvalitet og smak.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com