Slik Dekorer med bokstaver på veggen

April 22

En nyttig måte å legge til en personlig touch til rommene i ditt hjem er å dekorere veggene med bokstaver. Du kan velge et tema med en bokstav som bokstaven i etternavnet, en kombinasjon av bokstaver å stave noe som barnets navn eller et tilfeldig utvalg av bokstaver som passer dine dekorative smak. Uavhengig av romtypen du velger, er det en rekke måter å bruke bokstaver for vegg dekor.

Bruksanvisning

Slik Dekorer med bokstaver på veggen

1 Stav et ord for å legge til en personlig touch ved hjelp av bokstaver på veggen. Du kan velge å stave barnets navn for hans rom, familiens etternavn for stuen eller en fengende setning for kjøkkenet. Kjøp tre bokstaver som du velger fra en lokal hobbybutikk. Du skal lett kunne finne hver bokstav i alfabetet i forskjellige stiler og størrelser.

2 Dekorer ditt brev, slik at de passer inn i interiøret hjemme. En enkel måte å dekorere brevene er å male dem med farger som koordinerer med fargene i rommet. Du kan male bokstavene i en farge som står i kontrast med fargen på veggen, slik at de skiller seg ut, eller du kan velge å male hver bokstav i et vekslende farger å legge til noen dekorative teft. En annen teknikk kan det være lurt å ansette er å male et mønster som striper, firkanter eller prikker på brevene.

3 Tenk dekker dine vegg bokstaver med stoff. For et soverom, kjøpe et ekstra sett med dekorative laken. Nøye spore tre brev på innsiden av arket. Klipp ut brevet mønster ved å kutte om lag en halv tomme utover spores linje. Pakk arket tett rundt brevet og sikre kantene til baksiden av den med superlim. For en stue, spisestue eller kjøkken, bør du vurdere å bruke et stoff som matcher dine gardiner.

4 Vis frem lettered ord på veggen ved strategisk spikre små spiker i veggen og balansere dine bokstaver på neglene. Du kan også super-lim et par tråder av bånd bak de beste kantene av brevet, knytte trådene i en bue og henge baugen på en spiker.

5 Bruk maling i stedet for tre å dekorere veggene med bokstaver. Kjøper store svamp bokstaver på en lokal hobbybutikk. Dypp bokstavene i maling, slik at brevet er dekket, men ikke mettet. Deretter trykker du bestemt på bokstaven mot veggen. Du kan stave ord med svamp maling bokstaver eller lage en tilfeldig collage av bokstaver som kan være ideell for et klasserom eller barnerommet.

6 Hang et klistremerke for å lage en uttalelse med bokstaver på veggen. Dekaler kan kjøpes i en rekke skrifttyper, størrelser og farger. Du kan velge en romantisk utsagn for et soverom, en familie tema for en stue eller en inspirerende statement for et kontor eller barnerommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com