De beste produktene for å rense granitt

July 30

De beste produktene for å rense granitt


Granitt benkeplater har blitt populært i moderne kjøkken og bad. Finnes i mange farger, teksturer og mønstre, kan granitt forbedre ethvert hjem innredning. Granitt gir en meget hard overflate som er motstandsdyktig mot varme og riper. Når den er riktig forseglet, vil enkel rengjøring og flekk unngåelse holde en granitt benkeplate ser polert og blank i mange år.

Granitt

Granitt er en av de sterkeste og hardeste naturlige materialer. Det stammer fra jordens kjerne i flytende form som kalles magma. Under ekstreme trykk og varme, og i løpet av millioner av år, ble magma en tett vulkanske steinen som nå minelagt og laget i benkeplater og fliser. Granitt er nesten umulig å klø, og med riktig bruk og rengjøring, vil forbli flekk- og bakteriefritt.

Hva bruker

De beste produktene for rengjøring granitt benkeplater er renholdere laget spesielt for rengjøring naturstein. Disse er vanligvis tilgjengelig fra en jernvarehandel eller et sted som selger naturstein. Disse rengjøringsmidler er pH nøytral - verken sure eller alkaliske - og kommer i jevn flytende form, som ikke vil lage riper i granitt. Bruk en myk klut til å påføre rengjøringsvæske til benkeplate og gni forsiktig. Skyll benkeplate grundig etter rengjøring, og tørk den med en annen myk klut. Hvis du ikke finner en spesialitet stein såpe, deretter bruke mild oppvask væske og varmt vann, igjen skylle benkeplate godt etter rengjøring. Imidlertid vil gjentatt bruk av oppvasksåpe som et rengjøringsmiddel bygge opp rester som kan kjedelig overflate av granitt.

Hva du ikke å bruke

Ikke bruk vanlige vaskemidler som glass renere, blekemiddel eller DE-greasers. Disse rengjøringsmidler inneholder sterke kjemikalier som vil skade granitt. Rengjøringsmidler som er sure eller alkaliske vil forringe granitt sealer og kan også etse inn i steinen. Naturlige rengjøringsmidler så som sitron, eddik eller orange olje er også sure og bør ikke brukes. Rengjøringsmidler som inneholder noen form for skuremidler, for eksempel badekar og fliser rengjøringsmidler, vil skape ørsmå riper i benkeplaten og vil kjedelig overflaten.

unngå Flekker

Med regelmessig rengjøring, vil en granitt benkeplate ser polert og skinnende i lang tid. For å unngå alvorlige flekker som trenger sterkere rengjøring, blot opp søl når de oppstår. Fjern umiddelbart smuss eller grus på benken. Ikke dra noe over granitt overflate, da dette kan skape små riper i sin polerte overflaten der flekker kan ligge.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com