Hvordan lage en Bench Grinder Sliping Jig

July 3

Hvordan lage en Bench Grinder Sliping Jig


Twist borekroner er den vanligste typen av borekronen, som brukes for å kutte tre, metall, plast, PVC og mer. Eggene på vri borekroner, kalt lander, kan kjedelig med regelmessig bruk. Boring med en kjedelig bit ikke bare tar lengre tid, men også skaper mer varme, noe som kan skade arbeidsstykket og fjern temperament fra litt. Du kan holde biter skarpe ved å lage en benk jeksel skjerpe jiggen. Ved hjelp av denne pilk, kan du skjerpe en vri litt på et par minutter.

Bruksanvisning

1 Plasser den ene siden av stykke vinkel jern flatt på benken jeksel verktøy hvile. Den lange akse vinkeljernet skal være på linje med slipeskiven, med enden av vinkeljern parallelt med skjærekanten av slipehjulet. Klem vinkeljernet på plass på verktøyet resten.

2. Plasser en borkrone inn i det indre vinkel av vinkeljern med den skjærende spiss som vender mot slipeskiven (kvernen skal være slått av). Plasser den litt slik at en av de to landområder (skjærekanter) av borkronen er direkte over den andre. Lette litt fremover til landet kommer i kontakt med skjærehjulet. Løsne strammeskruen av verktøyet hvile og justere vinkelen slik at hele kanten av bunn land er parallelt med kanten av hjulet. Stram skruen spennes fast resten på plass.

3 Tilbake til litt bort fra hjulet og slå på jeksel. Holde en land rett over hverandre, lette litt fremover til landet begynner å male på rattet. Grind i et par sekunder, og deretter trekke litt bort fra hjulet. Inspisere land for å se om hele lengden av landet er blitt slipt. Hvis det er behov for litt mer sliping, sette den tilbake i jiggen og male for et par sekunder lengre.

4 rotere borkronen 180 grader og male den motsatte land på samme måte som den første.

5 Kontroller enden av boret, sjekker for å se om lengden av de to landområder er malt til samme lengde. Hvis man land er kortere enn den andre, slipes den kortere land inntil de to landene er like lange.

Hint

  • Unngå trangen til å male et land mer enn et par sekunder. Overdreven sliping kan skape tilstrekkelig varme til å fjerne hodet fra stålet, noe som vil føre til at borkronen til kjedelig mye raskere enn normalt.
  • Når du skjærer med en slipeskive, alltid bruke vernebriller for å beskytte øynene mot flygende gnister.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com