Hvordan Cut Lupin Flowers

June 16

Mens den hvite Lupin er noen ganger dyrket for dyrefor, L. polyphyllus og noen få andre arter av Lupiner er populære hage stauder som blomstrer i en lys rekke gult, rødt, rosa og blues. Lupiner også vokser vilt i mange deler av Nord-Amerika, Europa og Asia, og er vanlige steder langs veikanter og andre steder der jorda er lys og sand. I likhet med hortensia, en annen urteaktig plante, er fargen på Lupin påvirket av forholdene i jordsmonnet og klimaet de vokser i. Med sin enkle dyrking og store piggete blomster, har det ikke rart det Lupin vært populær i hjemmet hage i flere tiår.

Bruksanvisning

Hvordan Cut Lupin Flowers

En plan for å kutte Lupin blomster tidlig på morgenen. Blomster skåret tidlig på morgenen er mer sannsynlig å være ferskt blomstret og unpollinated. Unpollinated Lupin blomster vil bli frisk lenger. Hvis det ikke er mulig å kutte Lupin blomster i morgen så gjør det i sen ettermiddag eller tidlig kveld etter heten av dagen har gått.

2 Bruk en skarp par hagesaks eller verktøyet saks for å klippe gjennom stammen av Lupin. Velg de beste blomstrer og klipp pent gjennom stammen til en lengde som er flere inches lenger enn du tror du vil. Et rent kutt vil bidra til cellene i Lupin anlegget sirkulere og drikke i mer vann.

3 Plunge den avskårne enden av lupin stilkene i en bøtte med lunkent vann umiddelbart etter klipping. Du ønsker kanskje å recut blomstene senere for en bukett, men å sette dem i vann nå sikrer de vil være frisk når du klippe dem til ønsket lengde senere.

Hint

  • For ekstra friskhet, holde bøtte med cut lupin blomster ut av solen mens du klipper mer. For å hjelpe Lupiner vare lenger i en bukett, strippe bort noen blader som vil bli nedsenket under vannlinjen i vase. Foilage i vannet forårsaker forråtnelse.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com