Slik reparerer Lead ledd på en Tiffany Hengende Lys

January 20

Slik reparerer Lead ledd på en Tiffany Hengende Lys


Blyholdig glass lysarmaturer er elsket for sin skjønnhet og håndverk, og mange har gått i arv gjennom generasjoner. Over tid vil selv den beste lagde blyglass ligaen har problemer i fugene mellom glassbitene og ledelsen som holder dem sammen. Gjenopprette ledelsen leddene på en Tiffany hengende lys er et utfordrende prosjekt, men med tålmodighet og sikkerhet i tankene, er det ikke en uoverkommelig oppgave.

Bruksanvisning

1 Bruk en roterende verktøy med en stålbørste vedlegg og skrape bort ansiktet av ledelsen trenger reparasjon. Ny ledelse vil følge mye bedre til gamle bly hvis overflaten er blitt slipt først. Rydd opp ledelsen støv med butikk vakuum før du fortsetter.

2 Brush fluks over nylig eksponert bly og på tuppen av varm loddebolt. Rengjør spissen av loddebolt på en våt svamp.

3 Skjær et stykke av loddetinn til en passende arbeids størrelse for stedet som du reparerer. Plasser lodde i nærheten av området som må repareres og smelte den med loddebolt. Vær forsiktig med å bruke for mye, så du alltid kan legge til flere hvis du ikke har nok.

4 Flytt loddebolt over ledelsen, jevner ut loddetinn og skyve den inn i fugen. trykker bare loddebolt på ledelsen i et par sekunder om gangen, eller du kan smelte den eksisterende ledelsen. Noen drypp på glasset kan skrapes av senere.

5 Kontroller reparasjon. Hvis du er misfornøyd med arbeidet, vente på lodde avkjøles og gjenta prosessen til du er fornøyd. Rengjøre glasset og kontrollerer den motsatte side av den reparerte område. Avhengig av hvor sterkt skadet skjøten var, kan det også kreve den samme type reparasjon.

Hint

  • Bruk vernebriller og maske ved skraping ledelsen for å unngå kontakt med eventuelle støvpartikler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com