Hva er svarte flekker på Cherry Tree Leaves?

January 1

Hva er svarte flekker på Cherry Tree Leaves?


Kirsebærtrær som viser svarte flekker på bladene trenger en gartner oppmerksomhet. Svarte flekker indikere et alvorlig helseproblem som kan skade en avling og svekke eller drepe en avling av kirsebærtrær. Vurdere og behandle årsaken til svarte flekker på bladene er nøkkelen til å holde kirsebærtrær i live.

Fungal og bakteriesykdommer

Svarte flekker på bladene av et kirsebærtre er forårsaket av soppsykdommer. Cherry blad spot er en soppsykdom som angriper kirsebærtrær, og etterlater svarte spore flekker på bladene og til slutt drepe bladene. En annen sykdom som angriper kirsebærtrær er bakteriell spot. Bakteriene danner brune flekker på undersiden av kirsebær bladene som til slutt bli svart. Diagnostisere sykdommen angriper kirsebærtre hjelper gartnere behandle den.

effekter

Cherry tree blader med svarte flekker på dem til slutt blir gule eller brune og faller av treet som de dør. Dette svekker treet videre, som blad tap begrenser mengden av foto treet kan utføre. Sopp og bakterier også skrive selve treet og ødelegge det. Dette kan eliminere en avling av kirsebær og vil til slutt drepe kirsebærtre med mindre sykdommen behandles.

kjemisk kontroll

Kjemiske kontroller som plantevernmidler og soppmidler er tilgjengelige for å behandle sopp og bakterielle infeksjoner i kirsebærtrær. Ta kontakt med en hageekspert for å finne ut hvilken type soppdreper er mest effektive for en privatperson infeksjon. Bruk av soppmidler tidlig i vekst stadium av soppen bidrar til å hindre sporer sprer seg til andre trær eller deler av hagen. Tidlig våren anvendelser av kjemiske kontroller begrense mengden av skader sykdommer kan gjøre.

kulturelle Controls

Kulturelle kontroller er effektiv på å unngå og redusere skader gjort av sykdommer som forårsaker svarte flekker vises på bladene av kirsebærtrær. Planting sykdom-resistente kultivarer bidrar til å redusere sannsynligheten for sykdomsproblemer. Vanning av jordsmonnet rundt kirsebærtrær for å hindre at stående vann reduserer risikoen for soppsykdommer blomstrende i jordsmonnet. Beskjæring rammet trær og fjerne blader som har svarte flekker på dem bidra til å kontrollere spredningen av sykdommen til andre trær.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com