Hvordan bygge en pistol kabinett

February 2

Sliding skytevåpen under en seng eller stable dem i garasjen er ikke stilig eller trygt. Her er fremgangsmåten på hvordan å bygge en pistol kabinett.

Bruksanvisning

1 Bestem dine prioriteringer. Er det fokus på å vise dine våpen pent eller er du prøver å holde dem ute av unges hender? Dette er forskjellen mellom å bygge en fin skjerm sak eller kjøpe en sikret våpenskap.

2 Bla planer på nettet som passer dine behov. Husk, tynne vegger tre skap gi minimal sikkerhet, selv når låser er installert på dørene. Planer er tilgjengelig elektronisk fra en rekke kilder på Internett.

3 Gjennomgå ferdig mål av kabinettet du skal bygge. Vær sikker på at det vil passe inn i rommet du plasserer den, samt gjennom inngangsdøren.

4 Lag en liste over alle materialer som du trenger. Gå til en jernvarehandel og / eller sagbruket å få råvarer.

5 Mange pistol kabinett planer har glassfronter og uvanlig formet dadoes og falser. Dette vil kreve noe mer kompleks utforming. Hvis du har minimal snekring erfaring, lese gjennom planene før du forstår dem.

6 Bygg det. Sørg for at du er i et trygt og komfortabelt arbeidsområde. Sett av et område der du ikke vil bli forstyrret, og ting vil ikke gå glipp av. Pass på å konstruere kabinettet i riktig rekkefølge.

7 Maling eller beis kabinettet for å matche innredningen din. En fin semi-gloss gir et anstrøk av eleganse til ethvert tre prosjekt.

Hint

  • Som det sies, mål to ganger, kuttet en gang.
  • Hvis sikkerhet er et problem, bør du vurdere å kjøpe en metallisk trygg.
  • Lagres ammunisjon i en separat, låsing skuff i et helt annet sted fra skytevåpen.
  • Låsemekanismer er enkle å installere og bør inkluderes på alle skap.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com