Slik installerer Underlaget for gulvbelegg

January 11

Gulvbelegg er noen form for gulv som har en viss fleksibilitet eller "gi" til den, inkludert vinyl, kork, linoleum og noen typer tregulv. Det de alle har til felles er at underlaget som har hull, hull, rygger eller andre problemer kan ende opp som påvirker den jevne overflaten. Installere en flat, fast lag av kryssfiner underlaget vil unngå dette problemet. Det er viktig å fylle alle sømmer og hull med flytende leveler, en form for hurtigtørkende sement.

Bruksanvisning

1 Legg et ark av plywood i ett hjørne av gulvet. Sett shims med noen føtter langs kanten av kryssfiner ved veggen, med den tykke siden av mellomlegg vendt ned, for å holde det ca ¼ tommers ut fra veggen. (Dette vil gi kryssfiner til å utvide med klimaendringer.) Skyt treskruer inn i den 6 eller 8 inches, begrave hver skruehodet helt.

2 Legg den andre ark med kryssfiner på slutten av den første, butting det tett til den første stykke mens innstillingen mellomlegg ved siden av den av veggen for å skape den samme ekspansjonsfuge som på den første. Skru ned den andre brettet på samme måte.

3 Fortsett å legge resten av finérplater på samme måte, ende til ende, avstand dem fra veggene og skru dem ned.

4 Kutt det siste arket i løpet med en sirkelsag til å passe, deretter legge neste kurs starter fra den motsatte enden som den første. Pass på at det ikke er noen fire-veis kryss mellom bordene. Dekk hele gulvet.

5 Hell flytende gulv leveler sakte over skjøtene mellom platene, og inn i noen andre hull eller hull, la det fylle dem opp og flate ut. La leveler satt i 24 timer. Underlaget er nå klar for gulv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com