Hvordan få frø fra Sunflowers

December 26

Hvordan få frø fra Sunflowers


Solsikker vokse ca 6 fot høy. Blomster hoder består av klynger av en flere små blomster som vises som en stor blomst. Solsikker produsere frø for å høste om lag 90 til 100 dager etter planting. De tørkede frøene lage velsmakende behandler for mennesker og dyr. Før høsting av frø, må de riktige betingelsene eksisterer eller frøene vil ikke være levedyktig for forbruk.

Bruksanvisning

1 Se solsikker som de forfaller. Når den grønne baksiden av blomsten disken begynner å gulne, til bruk beskjæringssakser klippe blomst hode og en fot av stammen fra anlegget.

2 Knyt en hyssing rundt stammen. Heng opp stammen i et godt ventilert område for å fortsette tørking. Dette vil ikke ta mer enn en til to uker. Holde hodet opp av bakken hindrer gnagere fra å nå frøene under tørking.

3 Plasser en papirpose under tørking blomst hode. Under tørkeperioden, vil posen fange noen frø som faller utenfor blomst hode før du er klar til å massere hodet manuelt for å fjerne frøene.

4 gni forsiktig brun midt foran etter en til to uker når baksiden av disken hodet har slått brun. Som du gni sentrum, vil frøene begynner å falle ut i posen. Når du har fjernet alle frøene, la frøene sitte i papirpose i to til tre dager å tørke helt.

5 Oppbevar de tørkede frøene i en tøypose eller steke frøene til å gjøre sunne godbiter. Plasser rå frø lagret i en tøypose på et sted med god luftsirkulasjon slik at frøene ikke mugg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com