Når Trim Pampas Grass

February 1

Når Trim Pampas Grass


Pampas gress er en stor flerårig plante som kan nå høyder på opptil 10 fot og spre så bredt som 6 fot. Det er viktig å trimme anlegget riktig for å holde det ser sitt beste i landskapet. Sølvfargede eller rosa-hvite fjær stige fra stilkene i sentrum av anlegget i løpet av slutten sommermånedene.

Tiden av året

Trim pampas gress i løpet av slutten av vintermånedene. Beskjæring det før neste vekstsesong gjør at anlegget opprettholder en behagelig form og høyde for neste sesong. Gresset har ingen spesiell interesse i løpet av vinteren, derfor beskjæring det på dette tidspunktet er ikke skadelig for utseendet.

trimming Forholdsregler

Grønne, gress-lignende blader omgir bunnen av dette anlegget. De blader er skarpt taggete, så ha en langermet skjorte og heavy-duty jobber hansker for å beskytte huden din fra hakk, riper og irritasjoner. Beskjær gule eller brune blader som de synes å holde pampasgress ser attraktiv og sunn.

trimming Method

Bruk power beskjæringssakser, hekk eller lopping sakser å beskjære gress og stilker. Bruk en komplett gjødsel, slik som 8-8-8 eller 10-10-10 etter beskjæring. Programmet hjelper stimulere ny vekst. Pampasgress vokser raskt og ganske stor, og det er derfor ikke egnet for alle gressplener. Klippe det tilbake til en høyde på 2 til 4 inches hvis det er behov for en drastisk beskjæring.

Trimming for Ordninger

Når utbruddene fullt dukker opp, kan du klippe dem av å bruke i blomsterdekorasjoner. Det er viktig å gjøre dette før de modnes og begynner å kaste. Spray utbruddene med et tynt lag med hårspray for å bruke i friske vilkår og for å forebygge Shedding. Unge planter ofte ikke utvikle attraktive fjær for to eller tre år. Hvis du er voksende pampas gress hovedsakelig for sine fjær, unngå over-vanning eller gjødsling det for tungt. Dette stimulerer vekst, ikke fjær. Å tørke utbruddene, klippe dem av og knyt en strikk rundt stilkene. Heng dem opp ned på et kjølig, godt ventilert område, for eksempel en kjeller eller garasje. De tørker innen et par uker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com