Hus Sign Ideas

November 2

Hus Sign Ideas


Hvis du er på vei inn i et nytt hus, så vil du kanskje en ny adresse navneskilt. Hvis du har en aggressiv hund, kan det være lurt å advare besøkende - som din postal transportør. Hvis du prøver å selge huset ditt, vil du ønsker å informere folk som kjører forbi huset ditt. Alle disse situasjonene kan løses gjennom bruk av kreative, smakfulle tegn på at du kan ha tilpasset designet for å passe dine behov.

Granitt Adresse Markers

I stedet for å henge de tradisjonelle metall tallene på huset ditt, bør du vurdere å bestille en adresse markør som er litt mer kreative og unike. Du kan tilpasset bestille en granittblokk med adressen din etset inn i steinen. Du kan velge mellom en rekke nyanser av granitt - fra grått til grønt - og tilpasse to linjer med "tekst". Den øverste linjen er for husnummer og den andre linjen er for gatenavnet. Dette markør utfyller et hus som har en naturlig, jordnær eller fjell tema.

Metal Beware of Dog Signs

I stedet for den typiske, skjærende "Beware of Dog" i svart og oransje, vurdere en mer stilig og elegant skilt som informerer besøkende på hunden bak døren. Velg en metall hage tegn eller et metall adresse plakett som kan tilpasses med hunden kunngjøringen. I stedet for å "Beware of Dog" gravert på metall plakett, bør du vurdere en mykere uttrykk som "Vennligst se hunden."

For Sale Signs

Når det gjelder å selge huset ditt, trenger du en fengende, fargerike tegn. Bestill en metallskilt som kan plasseres i et metallskilt ramme og dyttet inn i hagen din. Unngå mye tekst. Gjør "til salgs" eller "for salg av eieren" den største av dine ord, og pass på at ordene er skrevet i store bokstaver. Den nest viktigste informasjonen er kontaktinformasjon. Du vil ha denne informasjonen stor nok til at sjåfører som går forbi kan se informasjonen og notere det ned uten å stoppe og komme seg ut av bilen sin.

Hage Signs

Hvis du har en hage som er foran huset ditt, for eksempel foran en karnapp eller i blomsterkasser på vinduene, og deretter vurdere å plassere en dekorativ hage tegn i jorda. Det finnes en rekke hage tegn til bruk foran huset - noen informative og litt lunefull. For eksempel kan du ha en metall hage tegn tilpasses med navnet på hagen din, som "Molly Rose Garden." Eller du har et skilt tilpasset for å indikere de små skapningene som lever i hagen, med navn som "Squirrel Crossing" eller "Land of the Gnomes." Vær kreativ og du vil skape en sjarmerende plass foran huset ditt ved hjelp av tegn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com