55 Gallon Drum Ideas

November 9

55 Gallon Drum Ideas


Det er mange forskjellige bruksområder for 55 gallon trommer. Du kan bruke 55 gallon trommer for prosjekter rundt om i hjemmet eller for en rekke andre programmer som også inkluderer en gjør-det-selv pontoon båt. Femtifem gallon trommer kan kjøpes fra selskaper som selger containere eller hentes fra virksomheter som bilvask at noen ganger gi sine brukte 55 gallon trommer unna.

Regn vann høsting

Du kan bruke en 55 gallon trommelen i en regnvann høsting system. Bruk trommelen som vannbeholderen. Man kan lage et vannreservoar ut fra en 55 liters trommel ved å gjøre noen endringer i trommelen. Modifikasjonene til en trommel i hovedsak involverer boring av hull i bunnen eller på bunnen av trommelen og installasjon av rør eller slange for å gjøre vann-uttak, boring av et hull i toppen for overløp og lage et hull i lokket for vannet å komme inn i tromme.

planter

En enkel bruk for en 55 gallon trommelen er en planter. Du kan bruke en 55 gallon trommel som en planter ved å kutte trommelen i to, som faktisk vil gi deg to planters, hvis du bruker den øverste halvdelen samt den nederste halvdelen. Du kan halvparten av trommelen enten i midten rundt omkrets av sylinderen eller halvparten av trommelen på midten fra topp til bunn. Den siste metoden vil gi deg en lengre, grunnere planter med en lavere profil, som ville være ideelt for å plante en blomst seng. Halvering av trommelen rundt den omkrets frembringer en planter som er egnet for større planter, trær eller busker.

Hjemmelaget Raft

Femtifem gallon trommer kan brukes til å lage en hjemmelaget flåte. Denne romanen tilnærming til å gjøre en flåte bruker trommer for flyte enheter. Toppen av en 55 gallon trommelen flåten er laget av kryssfiner; kryssfiner er boltet til 2-av-fire tommers trevirke. De 55 gallon drums er festet til plattformen med stålkabler som er gjenget skjønt øyenskruer festet til de to-for-4s.

Lyspære Oven

En unik anvendelse av en 55 gallon metalltrommel er en lyspære drevet ovn. For å gjøre en lyspære ovn ut av en 55 gallon trommelen, må du ha en maskinist å kutte trommelen i to på langs. Etter at trommelen er halvert, bore hull i toppen av trommelen for å installere 200 eller 100 watt lyspærer. Andre materialer som trengs for dette prosjektet omfatter aluminium-støttet kanalisolasjon, aluminiumstape, lyspære stikkontakter, tykkvegget isolert lampe wire og rydder murstein. The wire, stikkontakter og isolasjon danner den indre delen av ovnen, og ovnen sitter på beleggning murstein.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com