Hvordan du byr på en leilighet Cleaning Service

November 14

Hvordan du byr på en leilighet Cleaning Service


Alle beveger seg i raskt tempo, og ingen har tid til å gjøre sine egne rengjøring. Mange leietakere slå til renholdstjenester for å holde sine leiligheter ren og opp til lease standarder. Hvis du eier en rengjøring eller bare ønsker å ta på seg en rengjøring prosjekt for å bidra til din inntekt, må du lære hvordan du byr på renholdstjenester. Du må overby konkurrentene ved å tilby lave priser, samtidig som du forsøker å gjøre en fortjeneste for deg selv. Du må kanskje sende inn bud på ditt første besøk til leiligheten, så forberede deg noen retningslinjer på forhånd for å hjelpe deg å pris en jobb.

Bruksanvisning

1 Ta hensyn til avstand må du reise til leiligheten og hvor ofte. For å gjøre en fortjeneste, må du gjøre budet høyt nok til å dekke kostnadene for reiseutgifter og tid til å reise frem og tilbake til leiligheten.

2 Tenk på størrelsen på leiligheten du byr på. Dette hjelper deg å bestemme prisen på rengjøring forsyninger, hvis du har til å innrede din egen for jobben. Størrelsen og hyppigheten av besøk hjelpe deg å bestemme hvor ofte du må skifte rengjøring forsyninger. Hvis du rengjør en stor leilighet og må kjøpe nytt rengjøring forsyninger hver uke eller to, beregne kostnaden av forsyninger og gjøre at en del av budet.

3 Beregn lønn andre som arbeider med deg når du byr på utvask jobb. Legg opp kostnadene for lønn, utstyr, reiseutgifter og skatt.

4 Bestem om du ønsker å lade per time eller per jobb. Det er best å lade per jobb eller besøk slik at du får en konstant lønn. Dette garanterer også at du får betalt for tiden du jobber raskere eller har mindre å rengjøre, og forårsaker ikke mistanke hvis du går over din gjennomsnittlige rengjøringstiden.

Hint

  • Vær villig til å gjøre gode kjøp for å få jobben. Dersom leiligheten eier / leietaker forteller deg at de kan få tjenester for lavere, gå lavere så lenge du kan fortsatt gjøre et anstendig resultat. Hvis du må bruke mer på jobben enn du gjør fra det, la jobben gå til en annen budgiver.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com