Blomster til Plant i september

January 23

Blomster til Plant i september


Blomst hage tilbyr umiddelbar glede og forsinket tilfredsstillelse. Dette blir tydelig som høsten begynner å bite på kantene av sommeren. September blomst planting betyr planting både for vakre blomster i de neste dagene og for like fantastiske blomster til å komme i løpet av våren.

høst blomster

Rødt, hvitt, lilla, rosa og lilla phlox avvente høsten gartner. Bland fargene for en vill utvalg av blomster eller bruke dem til aksent huset innredning. Shasta tusenfryd er en vinner i ethvert landskap og sine hvite, rosa eller gull blomster trives i full september Søn

planting pærer

Pærer som påskeliljer og tulipaner er best plantet i september etter at jordtemperaturer faller under 60 grader Fahrenheit. De etablerer seg i løpet av høsten med et sterkt rotsystem og gå i dvale over vinteren. Når våren kommer, til plantene brast fra bakken belønner hardt arbeid fra i fjor høst.

nyplanting pærer

Tulipaner kan trenge nyplanting hver høst, men andre pærer som påskeliljer, scilla og krokus ikke normalt. Hvis de begynner å vises overbefolket, kan du nøye grave opp og skille de enkelte pærer i september og plante dem på forskjellige steder.

stauder

Stauder er best plantet i september i stedet for våren. Jo varmere jord, mindre soggy jord og mer konsekvent vær gi en mulighet for plantene å sette ut sterkere røtter. Hostas, coneflowers og hav kristtorn er alle gode eksempler på enkle å vokse stauder som fungerer godt med et fall planting.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com