Typer blomster som vokser i august

September 17

Typer blomster som vokser i august


Ta med midlere og sene sommer blomstrende blomster i hagen din plan for å opprettholde sin skjønnhet og legge fortsatte farge til slutten av sommeren eller tidlig høst. De fleste våren og tidlig sommer blomster Wilt eller blek i fargen etter den tid solfylte august ruller i. August hagene har en myriade av friske farger på grunn av fargerike blomster med vakre former.

gul Trumpet

Også kalt palo de arco og gule bjeller, gul trompet (Tecoma Stans) er en hardfør busk av Central amerikansk opprinnelse som vokser fire til fem fot høy og mellom 3 og 4 fot bred. Busken bærer skinnende grønne blader og prangende, lyse gule rørformede blomster fra slutten av juli eller august gjennom til høsten. Hver duftende blomsten måler 2 inches i lengde. Gul trompet foretrekker fuktige, alkalisk jordsmonn i fullt Søn Foruten medisinske egenskaper, gamle meksikanere brygge øl fra deler av sine røtter.

Cape Lily

En vanlig dekorativ blomst i det sørlige USA, cape lilje (Crinum X powellii) blomstrer fra tidlig til midten av august til den første frosten. Hver blomst har en duftende, trompet-formet, rosa eller hvit blomst som vokser på toppen av en enkelt stamme dekket med buede blader. Følsom for lys og ekstrem kulde, cape lilje trives i fuktig, rik jord som mottar full sol til delvis skygge.

Nellik

En av de mest populære blomster i verden, nelliker har attraktive og duftende blomster som dukker opp i en rekke nyanser. Disse prangende blomster er delt inn i tre grupper - store, dverg og spray. Store nelliker har en enkelt blomst på toppen av en stilk, dverg har flere mellom til små store blomster per stilk, mens spray nelliker har en spray av små blomster på hver stilk. Dette holdbare blomster blomstrer i August, og foretrekker litt tørr, godt drenerende jord som får rikelig med sollys.

Balloon Flower

Også kalt kinesisk Bellflower, dette attraktive midtsommer flerårig kler seg bedet når andre stauder begynne å falme eller wilt. Hver blomst svulmer opp som en ballong før stjerneklare kronblader i nyanser av hvitt, rosa og blå brette, derav navnet "ballong blomst." De lilla årer og lyse gule pollenbærere for hver 2 til 3-tommers bred blomst fremheve det enda lenger. Den langvarige oppblomstringer foretrekker godt drenert jord og full sol til delvis skygge.

hortensia

Hortensia er populære blomstrende busker som bærer eviggrønne bladverket og attraktive blomstrer i blått, hvitt, grønt og rosa. Avhengig av valgt variasjon, busker vokse mellom 6-15 fot høy og bærer enkle eller doble blomster. Hortensia foretrekker fuktig, godt drenerende jordsmonn i skyggefulle områder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com