Slik Dekorer en moderne Curio Cabinet

December 3

Slik Dekorer en moderne Curio Cabinet


En moderne kuriositeter skap kan være en viktig dekorativt tilbehør til en spisestue eller stue. På grunn av påvirkning av 1950-tallet, er kuriositeter skap ofte sett på som utdatert eller gammeldags møbler. For å holde kuriositeter skap ser moderne, må du oppdatere de elementene som du velger å vise i skapet. Det betyr ikke at du ikke kan vise din bestemors antikke Kina, men det betyr ikke at du er nødt til å innlemme moderne elementer i kuriositeter skap design. Med noen praktiske forslag til kuriositeter skap modernisering, kan du lage den perfekte aksent til enhver stue eller spisestue.

Bruksanvisning

1 Mal Curio Cabinet en lys farge

Curio skap har notorisk blitt malt eller beiset mørke farger gjennom årene, og dette ser er litt ut-datert. For en moderne stil, male kuriositeter skap en lysere farge. Noen farge forslag inkluderer myk gyllen gul, off-white, blek grønn og lys mocha. Du vil merke en stor endring i det generelle utseendet til kuriositeter skap når du har malt det en mer moderne farge.

2 Legg Speil til bakveggen av Curio Cabinet

Speil har en flott måte å legge til dybde og karakter til et rom. Siden du ikke vil at kuriositeter skap til å vises livløs eller gammeldags, bruke noen enkle speil plassert på bakveggen av kabinettet for å skape en åpen følelse. Speil er reflekterende, slik at de kan brukes til å øke dimensjonale og belysning elementer i din egen stue eller spisestue. En kuriositeter skap vil se større og mer attraktiv når du har lagt speil på bakveggen.

3 Velg Fargerike Ingenting å vise

Fargerike biter av glass og keramikk gjøre den største effekten når dekorere en kuriositeter skap. Bare å velge kunst glass som har levende nyanser av fargen vil umiddelbart forbedre det området av rommet, og legge til en moderne visuell appell til boareal. Hvis det er mulig, kan du prøve å tie i fargede vise elementer som utfyller fargene i utformingen av din egen stue eller spisestue. Hvis du har noen eldre stykker som er sentimental som du vil ha med i samlingen din, gjerne innlemme dem inn i kuriositeter skap design.

4 Bruk en felles medium for å bringe harmoni til Curio

Velg en beaded vintre, til et bær siv, strå, taffeta, eller raffia innlemme i utformingen av kuriositeter skap. Denne typen naturlig medium vil bringe ensartethet til saken og knytte alle de dekorative elementene sammen i en visuelt tiltalende måte. Bruk disse mediene i en lunefull måte, slik at de er spredt naturlig og symmetrisk i hele raritets displayet. En moderne kuriositeter skap kan være en viktig dekorativt tilbehør til en spisestue eller stue.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com