Instruksjoner for Pop-up Sprinkler Heads

December 20

Mange huseiere er avhengige av sprinkleranlegg med pop-up-hoder til å vanne plenen i løpet av de tørre sommermånedene. Sprinklerhodene spray vannet rundt plenen, vanligvis på en måte hus bestemmer. Hvis popup-sprinkler hoder ikke fungerer som de skal eller ikke dekker hele området av plenen, flere løsninger er tilgjengelige Justere dysen eller vinkelen på rotoren på sprinkleranlegg hodet vil forandre dekning på gresset.

Bruksanvisning

1 Juster vinkelen at rotoren er sprøyting hvis du ikke får den dekningen du ønsker. Gå til toppen av sprinkleranlegg hodet og bruke ett av tjeneste nøkler som fulgte med sprinkleranlegg for å endre vinkelen på hodet. Sett nøkkelen inn i sporet på toppen av sprinkleranlegg hodet og snu den til mengden grader trengs. For eksempel, hvis du ønsker 180 grader av dekning, drei rotoren til 180 grader.

2 Bruk din nøkkel til å trekke stigerøret opp for å justere hvordan sprinkleranlegg hodet vender plenen. Sett servicenøkkelen i justeringssporet på toppen av sprinkleranlegg hodet og snu den til å låse den inn i rotoren. Trekk opp på rotoren og deretter dreie rotoren til riktig retning. Skyv rotor ned og låse den tilbake på plass.

3 Endre ut munnstykket hvis du ønsker en annen sprøyte på sprinkleranlegg hodet rotor. Sett inn servicenøkkel til toppen av sprinkleranlegg hodet og slår deretter nøkkelen mot klokken for å låse den på plass. Trekk rotoren ut av huset slik at den er hevet. Sett inn andre servicenøkkelen inn i munnstykket hullet og trekk munnstykket ut av sprinkleranlegg hodet. Installer ny dyse og deretter låse den på plass med servicenøkkel.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com