Hvordan Lay Square murstein pavers

October 12

Hvordan Lay Square murstein pavers


Legging kvadrat murstein pavers kan legge karakter til ethvert utemiljø. Den prosessen som firkant murstein veidekke er installert omfatter et bredt spekter av miljø- og funksjonelle hensyn. Avhengig av størrelsen på prosjektet, kan prosessen ta så lite som en dag å fullføre.

Bruksanvisning

1 Mark bakken med tre staver for å betegne hvor du ønsker å plassere pavers. Plasser tre innsatsen med noen føtter for å tillate et rutenett mønster skal gjøres ved hjelp av streng. Fest strengen til de tre stakes gjør et rutemønster på den endelige høyden du ønsker å ha din pavers satt. Slope pavers bort fra nærliggende strukturer for å tillate vannavrenning. Tillat 1 / 8- til 1/4-tommers skråning hver fot.

2 Marker plassering av strengen med en permanent markør på trepinner. Fjern strengen og begynner å grave ut området ved hjelp av en spade i området der pavers skal installeres. Hvis du ønsker å ha en solid understell, grave for å tillate 6 til 7 inches av pukk. Etter at området har blitt gravd ut, feste strengen for å måle helningen av området. Juster jord å ta hensyn til skråningen ved behov.

3 Compact jorden ved hjelp av en vibrerende plate komprimator. Fjern strengen risten og kompakt langsomt, som dekker hele det ønskede området. En vibrerende plate komprimator kan leies hos din lokale Oppussing butikken.

4 Legg 2 til 3 inches av pukk med en trillebår og rake området skape en ensartet overflate. Komprimere stein ved hjelp av vibrasjons komprimator. Gjenta denne prosessen til ønsket tykkelse av pukk er oppnådd. Pukk vil tjene som en base og gir stabilitet for å bekjempe deformasjon av paver struktur.

5 Sett gulv guider ved hjelp av flere 1-tommers rør. Røret skal være rett, og vil fungere som en guide til perfekt satt høyden på pukk. Sett din første røret i tråd med en av dine strengerutenettlinjer på det høyeste punktet i området nærmest nærmeste struktur. Løft røret til rett under streng linje med tykkelse på dine utleggere i tankene, plassere pukk under for å holde røret opp. Sett en firkantet murstein Paver på toppen av røret for å sjekke at høyden er riktig. Flytte til den andre enden av røret, og gjenta prosessen, fylle i knust stein under hele lengden av røret. Legg til flere rør parallelt med den første ikke mer enn 7 fot fra hverandre, slik at hvis du legger et styre på to rør, hele området av prosjektet kan nås. Bruker et nivå for å angi den riktige høyden på de andre rørene i forhold til den første.

6 Screed området. Fyll i området mellom rørene med pukk - ikke bry deg om høyden. Bruk et bord eller annen rett og flat gjenstand som kan spenner over avstanden mellom rørene for å spre pukk ved å trykke ned på rørene og skyve frem og tilbake over området. Denne prosessen vil heve og senke høyden av området til den ønskede høyde og helling. Legge til eller trekke pukk om nødvendig.

7 Fjern røret og fylle hullene med pukk. Forbered en krittstrek på steinen området vinkelrett på nærmeste struktur. Be noen om å holde slutten av krittlinjen og trekke opp sentrum. Når du er klar, la løs fra krittstrek. Dette vil fungere som en guide for å legge pavers.

8 Legg de murstein pavers starter med hjørnet nærmest strukturen langs vinkelrett krittstrek. Med den første raden med firkantede murstein pavers, hold Paver en tomme fra bakken og berøre utlegger ved siden av den. Når du stiller det opp med krittstrek, slipper du utlegger og la den slippe på plass. For de påfølgende radene, trykker du på utlegger til de to kontakt pavers og slipp den en tomme fra bakken.

9 Sweep polymer sand i alle kontaktpunkter dine utleggere med en sopelime. Polymer sand er perfekt for å fylle mellomrommene mellom pavers. Du kan finne denne type sand på ditt lokale Oppussing butikken.

10 Compact hele utlegger området en siste gang ved hjelp av en beskyttende barriere mellom vibrasjons komprimator og overflaten av pavers. Barrieren er vanligvis en uretan pad, men hvis en ikke er tilgjengelig, kan skrap teppe eller kryssfiner brukes.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com