Slik fjerner svovel fra godt vann

September 24

Vel vann som har den ubehagelige lukten av råtne egg og en bitter smak inneholder svovel. Mens svovel er ikke skadelig for mennesker på lave nivåer, inntak av det kan ha bivirkninger som kan være mer alvorlig for spedbarn. For eksempel kan svovel i brønnvann ha en avførende virkning som kan føre til dehydrering. I stedet for å risikere bivirkninger av drikkevann som inneholder svovel, det er en metode som kan benyttes for å eliminere den.

Bruksanvisning

Slik fjerner svovel fra godt vann

1. Koble vann myknere, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner fra dette godt desinfeksjon prosedyre. Det klor som er brukt i denne prosessen kan skade slike komponenter.

Følg produsentens instruksjoner for å slå av og tøm varmtvannsbereder.

2 Bland klor desinfisering løsning. Flytende blekemiddel brukes for vaskeri er den beste typen av blekemiddel til bruk. Du må vite diameteren på godt og dybden av godt din for å vite hvor mye blekemiddel og hvor mye vann du skal blande sammen for å lage en effektiv løsning.

Hvis diameteren på vel din er 2 inches eller mindre, og dybden er mindre enn 50 fot, bland 1/8 kopp blekemiddel med 1 liter vann i en ren bøtte. For en dybde på 51 til 100 fot, bland 1/4 kopp blekemiddel med 1 liter vann, og for en dybde på 101 til 200 fot, bland 1/2 kopp blekemiddel med 2 liter vann.

Hvis diameteren på vel din er 3 til 4 inches, og dybden er mindre enn 50 fot, bland 1/2 kopp blekemiddel med 1 liter vann. Hvis dybden er 51 til 100 fot, bland en kopp blekemiddel med 1 liter vann. Hvis dybden er 101 til 200 fot, bland 2 kopper blekemiddel med 2 liter vann.

Hvis diameteren på vel din er 5 til 6 inches og mindre enn 50 fot dyp, bland en kopp blekemiddel med 1 liter vann. Hvis dybden er 51 til 100 fot, bland 2 kopper blekemiddel med 1 liter vann. Hvis det er 101 til 200 fot, bland 1 liter blekemiddel med 2 liter vann.

For brønner større dybde enn 100 fot eller større i diameter enn 6 inches, bruke 2 liter vann og øke mengden av blekemiddel med 100 prosent for hver 100 fot i dybden. Et eksempel kan være hvis du har en brønn som er 7 til 8 inches i diameter. På mindre enn 50 fot, bruke 2 liter vann og 2 kopper blekemiddel. Hvis dybden er 51 til 100 fot, bruke 2 liter vann og 1 liter (eller 4 kopper) av blekemiddel. For dypet av 101 til 200 fot, bland 2 liter vann med 2 liter (8 kopper) av blekemiddel.

3 Slå av elektrisk kraft til brønnen pumpen. Dette kan gjøres ved å skru ut sikringen eller slå av skillebryteren. Kraften må ikke gjenopprettes før etter at klor løsningen er strømmet inn i brønnen.

4 Åpne godt. Wells enten ha et godt cap eller et godt segl.

Slik fjerner du et godt cap, fjerne boltene eller løsne settskruene, avhengig av hvilken modell du har, og løft av hetten. Pass på å ikke løsne noen ledninger eller tilkoblinger som er til stede.

Fjern den gjengede plugg i brønnen segl, hvis det er én. Ellers vil brønnen tetningen være en flat overflate holdes på plass med bolter. Hvis det ikke er en gjenget plugg, må du ringe en lisensiert pumpe installatør eller godt entreprenør til å desinfisere bra for deg.

5 Sett på vernebriller og gummihansker, og tilsett klor løsning til brønnen gjennom en trakt. Unngå søl eller sprut løsningen.

6 resirkulere klorvann ved å skru på pumpen. Dette vil bidra til å fordele den klorblekemiddel gjennom hele systemet og vaske ned alle de indre deler av brønnen. Fest en hageslange til en utenforstående tappekran og la vannet renne ut av slangen i minst 10 minutter, eller til det er klart. Du kan legge merke til gul, rust eller brunt vann som kommer fra slangen. Dette kan være på grunn av jern, skala, mangan, rust eller andre mineraler. Hvis vannet fortsetter å bli misfarget etter 10 minutter, må du kanskje gjøre det over behandlingen igjen.

7 Slå av vannkran som er koblet til slangen, og plasserer munnstykket av slangen i toppen av brønnforingsrøret. Slå på vann og la den gå i ca to timer.

Slå av strømmen til pumpen. Slå av vannkranen koblet til slangen og fjerne det fra brønnen casing åpningen. Sett på godt cap eller gjenget plugg i brønnen segl.

8 Slå på strømmen til pumpen. Slå på hver kranen eller ligaen, ett om gangen, i og utenfor hjemmet for å kjøre klorvann gjennom hele rørsystemet. Slå på hver kranen eller ligaen, vent til du lukter klor, og deretter slå den av. La klorvann i rørsystemet i minst to timer, men helst seks til åtte timer.

9 Etter minst to timer, gå ut og skru på en kran som er festet til en hageslange. La vannet renne ut av slangen for å skylle klor fra rørleggerarbeid system. Dette kan ta så lite som 30 minutter eller inntil 24 timer.

Etter at klor har blitt spylt ut av systemet, åpne opp hver kran og ligaen i rørsystemet til ingen klor lukt oppdages.

10 Koble til vannbehandling enheter, og fylle og starte din varmtvannsbereder.

11 Innen et par dager, kan du bruke en test kit for å avgjøre om alle klor har blitt spylt fra systemet, samt å finne ut om det er noen bakterier til stede. Ikke bruk godt vann til matlaging, matlaging eller drikke før du har fullført disse testene.

Hint

  • Kjør aldri misfarget vann gjennom husholdning avløp eller i din septisk system.When spyle klor fra vannsystem, la slangen å drenere bort fra noen planter eller gress trenger du ikke ønsker å bli skadet. Klor kan skade vegetation.Do ikke tømmes misfarget eller klorvann i en innsjø eller bekk, da det kan ha en skadelig effekt på vannlevende organismer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com