Blomster som vokser i sommer

December 5

Du kan forlenge blomstringen sesongen av hagen din ved å plante blomster som vokser gjennom hele sommeren. Mange sommerblomster har lange blomst perioder, og kan begynne blomstringen om våren eller fortsette blomstringen i høst. Blomster som vokser i sommer inkluderer ettårige, stauder og busker.

ettårige

Begonier og Impatiens er skygge-elskende ettårige som blomstrer voldsomt fra vår til frost. Begge har hvite, rosa eller røde blomster. Impatiens har også lilla, oransje eller korall blomster.

De etterfølgende former calibrachoas og verbenas brukes på kantene av støttemurer og i hengende kurver. De foretrekker godt drenert jord i full Søn Calibrachoas er også kalt miniatyr eller etterfølgende petunia.

Gazanias, marigolds (Tagetes) og zinnias har gule, gull, oransje eller bronse blomstrer fra tidlig sommer til frost. Zinnias har også hvit, krem, rosa eller lilla blomster. De vokser i full sol og godt drenert jord.

stauder

Coreopsis og coneflowers (Echinacea) har daisy-type blomster som blomstrer fra midten av sommeren til frost. De oppblomstringer av coreopsis er gul eller gull, mens coneflowers er hvite, rosa eller lilla. Begge foretrekker full sol og godt drenert jord.

Peoner også vokser best i godt drenert jord i full Søn Blomstene er nyanser av hvit, krem, rosa eller rødt, og blomstrer om våren og sommeren.

Blomstene av daylilies (Hemerocallis) vare bare en dag, men den blomstrer sesongen varer i opptil tre uker i begynnelsen av til slutten av sommeren. Blomstene er nyanser av gull, gul, oransje, rød, rosa eller lilla. Daylilies vokse i full sol eller delvis skygge.

Georginer er tuberous planter som også vokser i full sol eller delvis skygge. De blomstrer fra midten av sommeren til høsten og har blomster i nyanser av lilla, rosa, rødt, oransje eller gul.

busker

Butterfly busker (Buddleia) har pigger av hvite, rosa, lilla eller gule blomster fra midten av sommeren til høsten. Crepe myrt (lagerstroemia indica) har klynger av rosa, rød, lilla eller hvite blomster i løpet av sommeren. Crepe myrt kan også beskjæres i trær. Begge disse vokse i full sol til delvis skygge i godt drenert jord.

Flere varianter av hortensia blomstrer om sommeren. Hage Hortensia (Hydrangea grandiflora) har store blader og store klynger av rosa eller blå blomster, avhengig av surheten i jordsmonnet. Oak blad hortensia (Hydrangea quercifolia) har pigger av hvite eller off-white blomster fra midten av sommeren til høsten. Peegee hortensia (Hydrangea paniculata) har også hvite blomster i sommer, som slår rosa med alderen. Hage hortensia foretrekker morgensolen; Eik blad hortensia og Peegee hortensia tåler mer sø


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com