Slik viser en orientalsk Fan

March 30

Slik viser en orientalsk Fan


De dekorative og ofte intrikate mønstre malt eller trykt på orientalske fans er best verdsatt når fansen er åpne. Du kan vise og beskytte en åpen orientalsk fan inni en skygge boks. Heng skyggen boksen på veggen som kunst eller plassere den på et bord som en aksent. Shadow boksene er tredimensjonale bilderammer med en dybde på rundt 2 inches. Bruk den orientalske fan alene eller har tilsvarende minner og samleobjekter innenfor samme skyggen boksen. Se etter skyggebokser i en rekke størrelser på håndverket butikker og nettbutikker.

Bruksanvisning

1 Fjern tilbake fra skyggen boksen ramme. I mange ramme utførelser, dette krever fjerning av to eller flere små skruer, og deretter skyve den tilbake opp eller ned i sporene langs sidene av rammen.

2 Åpne orientalske fan helt å skape displayet. Plasser den åpne fan forsiden ned på en arbeidsflate.

3 Fest 6 inches av selvklebende sikringsanlegg strimler sammen. Skjær lengdene i seks 1-tommers seksjoner.

4 Fjern baksiden fra den ene siden av en stripe og fest den til bunnen av den åpne fan. Fjern baksiden fra den ene siden av to strimler og legg den ene delen til punktene på hver side av den åpne fan. Fjern baksiden fra den ene siden av de gjenværende delene og fest dem på tvers av trekkspill folder langs midten av viften. De seks delene av sikringsanlegg strimler bør fortsatt ha støtte festet til sidene vender opp.

5 Plasser den åpne orientalske fan på toppen av filten bakplaten av skyggen boksen. Ordne viften til best passer din ide om displayet. Fjern baksiden fra interlocking strimler på baksiden av viften. Trykk på viften forsiktig på toppen av filten bakplaten slik at limet vil gripe filten.

6 Sett platen inne i skyggen boksen. Fest skruene for å holde platen på plass.

Hint

  • Vise skyggen boksen med den orientalske fan under et glass topp salongbord, på en korridor veggen eller på toppen av en annen tabell.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com