Hvordan Plant en konge Palm

April 8

Kongen palm er en tre hører hjemme i Australia. Til tross for sin felles navn, er det ikke en av de største palmer. Den når en høyde på bare ca. 40 fot. Stammen kan nå en diameter på opp til 1,5 fot. Kongen flaten er i motsetning til mange andre palmer, men fordi det vil tolerere relativt kalde temperaturer. Kongen palm kan leve i temperaturer ned til 25 grader F.

Bruksanvisning

1 Sug konge palme frø i vann i ca en dag før planting slik at det ytre skallet av frø er fuktig når den er plantet.

2 Legg gjennomvåt frø på siden og trykk den ned i jorda av et frø potten med en finger, trykke på til frøet er delvis under jorda med toppen av frø fortsatt levedyktig over jorda. Start med et lite frø potten. Unge konge palmer som blir rot bundet, og den lille størrelsen på potten vil gjøre det enklere å overvåke jorda.

3 Vann frøet forsiktig. Vanning frøene for strengt kan føre dem til å bli gravlagt for dypt eller for å vaske bort. Hold området fuktig hele tiden, og aldri tillate jorda for å tørke ut.

4 Transplant den seks måneder gamle frøplante inn i en større pott. En 4-tommers potten er riktig størrelse for en konge palme som er rundt seks til åtte måneder gammel. Det vil være i stand til å bo i denne potten før det er et år gammel og kan flyttes til en 6-tommers potten. Mange gartnere plante sin konge palmer utendørs når de er rundt to år gammel.

5 Velg et utendørs område som har god drenering når det er på tide å transplantere kongen flaten. Det vil ikke tolerere stående vann eller treg drenering jord. Hvis jorda ikke har rask drenering, legg til litt sand i jorden for å forbedre drenering. Andre muligheter er å blande kompost eller torvmose i jorden før du planter frø. Området du velger bør også ha enten delvis eller full soleksponering. Kongen palm vil trives i heller.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com