Erstatning for en Teak Deck

April 26

Erstatning for en Teak Deck


Teak er en hard innfødt til varme klima i India, Burma og andre tropiske områder hvor dyrkere plante trær i plantasjer for trelast. Treet har et høyt oljeinnhold, noe som gjør noen møbler eller terrassebord langvarig og treg til å tørke ut i harde direkte sollys. Selv om teak er dyrt, tilsvarende skog er også.

Mahogany

Mahogni er et alternativ til teak. Brettene er også en sterk hard, lett å jobbe med og treg til å tørke ut. Mahogany vil vær godt, snu en kjedelig grå svært lik teak. Den har en rett korn med åpne porer. Mahogany er ikke så langvarig som teak, men rimeligere.

Iroko

Iroko er et annet tre fra gamle skoger. Det er en veldig solid treverk, ofte kalt afrikanske teak eller Afromosia, selv om det er ingen sammenheng. Kornet i Iroko tre er lik teak og med en tett kamp i fargen. Selv om dette trevirke kan være et passende valg for å erstatte teak i et dekk, er iroko høy i tanniner som flekker gjenstander som maskinvare en blå farge, og fører til at tre for å mørkne med tiden. Iroko støv ofte fører til allergiske reaksjoner.

Redwood

Redwood er en amerikansk trevirke ofte brukt for terrassebord - ikke for sin hardhet, men for sin motstand mot forfall. Bare høyverdig tømmer er egnet for terrassebord og som øker prisen. Uten tetningsmasse, blekner den røde fargen til en grå farge. For prosjekter innenfor voksende utvalg av redwood trær, kostnadene falle uten dyre fraktkostnader.

Cedar og Cypress

De heartwoods av sedertre og sypress er naturlig forfallet-resistente skogen. Den mykere ytre yteved er mye mykere og vil ikke stå opp til påkjenningene av terrassebord. Den indre kjerneved av eldre trær er utrolig holdbar og varer i flere tiår. Cedar er ikke sterk nok for vektbærende belastning mens sypress vil holde sterk. Cypress vendinger om ikke skrudd ordentlig mens sedertre fungerer bra som trim arbeid. Både tørr grå uten fugemasse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com