DIY: Hvordan bygge Med strekkmetall og Tubing

April 13

DIY: Hvordan bygge Med strekkmetall og Tubing


Muligens en av de mest glamorøse oppfinnelser av det 19. århundre, er utvidet-metallplate fortsatt populært blant designere over hele verden. Oppfunnet i Storbritannia og patentert i USA i 1894, er strekkmetall en sterk, men relativt lett platemateriale og er en del av mange hverdagslige strukturer. Vanligvis brukes til å kledd en rørformet metallramme, utvidet aluminium og utvidet stål mesh funksjon i programmer som inkluderer konstruksjonsteknikk, arkitektur og skipsbygging.

Bruksanvisning

1 Studer fabrikasjon plan for varen du har tenkt å bygge og finne skjære listen. Hvis det ikke er cutting listen, opprette en ved å skrive ned beskrivelsen og dimensjoner av hver del er vist på planen. Identifisere deler laget av rør og deler laget av ekspandert-metallplate.

2 Finn det første røret delen på klippelisten, og velg en lengde på metallrør av den nødvendige type. Marker ut lengden av den delen på slangen. For eksempel, hvis skjærelisten krever en 12-tommers lengde på 1/2-inch-kvadrat stålrør med 1/8-tommers veggtykkelse, finne en lengde av denne størrelsen rør og måle 12 inches fra den ene enden. Scribe en linje på tvers av rør, ved hjelp av en kombinasjon firkant for å sørge for at det er i rett vinkel til kanten.

3 Kutt røret over linjen med en gjæringssag. Sjekk planene for detaljer om eventuelle mitraer på endene av den delen. Merke dem på den delen, slik at du markerer gjæringsvinkel på riktig måte. Juster gjæringssag til den angitte vinkelen og kuttet endene av røret på tvers av gjæringslinjer.

4 Merk ut og skjær hver tube del på samme måte. Fjern eventuelle grader eller skarpe kanter fra endene av alle delene med en grov fil.

5 Kontroller montasje vist i planen. Klem sammen de to første rørdelene. Bruk egnet verneutstyr for sveising, inkludert en sveisemaske og hansker. Tack-sveise de to delene sammen og unclamp dem.

6 Klem neste del til de to første og tack det på plass. Fortsett i henhold til planen før du har slått sammen hele slangen rammen. Sjekk det for dimensjonal nøyaktighet, deretter sveise alle ledd i sin helhet. Rengjør alle sveiser med en stålbørste for å fjerne all sveising rusk.

7 Finn den første utvidet-metalldel på kuttelisten og velg et ark med ønsket type. Merke ut dimensjonene på en del på arket ved hjelp av en permanent markør. For eksempel, hvis skjærelisten krever en 12-tommers-by-18-tommers stykke av 1/4-tommers # 20 mesh, ta et ark av den type av strekkmetall og merke hver seksjon på tvers av maske 12 inches fra den ene ende. Deretter merker hver seksjon langs maske ved 18 inches fra den ene siden.

8 Bruk en vinkelsliper med en cutoff blad til å skjære langs merkene på nettingen. Bruk egnet verneutstyr, inkludert vernebriller, hørselsvern og hansker. Skjær til du kommer til skjæringspunktet mellom de to sett med tegninger.

9 Mark ut og skjær hver strekkmetall del på samme måte. Fjern eventuelle grader eller skarpe kanter fra alle deler ved hjelp av en grov fil.

10 Legg den første stykke mesh i posisjon på sveiset ramme og klemme den med sveiseklemmer. Fiks det på plass i henhold til plan, enten ved tack-sveising det på 6-tommers mellomrom langs hver kant eller ved å bruke mesh klemmer. Hvis du bruker maske klemmer, stramme dem med en skiftenøkkel. Fjern sveise klemmer når maskene er sikker.

11 Fest hvert stykke mesh i henhold til planen før du har ferdigmontert. Rengjør alle sveiser med en stålbørste for å fjerne eventuelle sveise rusk. Sjekk forsamlingen for dimensjonal nøyaktighet mot planen.

Hint

  • Sjekk dine mål og merking minst to ganger før du skjærer hver del. Feil er ofte umulig å rette opp når du har gjort det første kuttet.
  • Tack-sveiser skal bare være så stort som er nødvendig for å holde delene i stilling midlertidig. Bruk av for mye sveis ved slåing årsaker forvrengning.
  • Utvidet-metallnett har skarpe kanter både før og etter klipping. Bruk alltid hansker når du håndterer den, eller du risikerer å skade deg selv.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com