Hvordan bygge Med Maple

February 19

Hvordan bygge Med Maple


Maple er et attraktivt, holdbart trevirke som er egnet til å lage mange forskjellige produkter. Den brukes til å lage elementer som møbler, gulv, treverk, trim, bowlingbaner, bowling pins og basseng kø pinner. Maple er delt inn i to kategorier: myke og harde. Hvis du kommer til å bygge med lønn, så du trenger å vite noen av de vanligste egenskapene til hver type. På den måten vil du vite hvordan du skal klippe, forme og fullføre tre, samt fallgruver du bør unngå.

Bruksanvisning

Hvordan bygge Med Soft Maple Wood

1 Bruk skarpe kniver og verktøy når du arbeider med myk lønn. Dette treet er ganske lett å trimme eller form, men det kan likevel oppleve "rive ut" hvis du ikke tar deg tid til og lage lys passerer. "Riv ut" er chipping eller splitting av skogen langs korn.

2 Sand myk lønnetre å fjerne ujevnheter og glatt finish. Gjøre det, men med forsiktighet. Hvis du sand det for mye, vil de små porene lukkes. Deretter, når du prøver å farge den myke lønn, vil flekken har problemer med å slikke i.

3 Bruk en høy kvalitet trelim for å feste biter av myk lønn sammen. Denne type av tre er forholdsvis lett å lime.

Hvordan bygge Hard Maple Wood

4 Bruk skarp karbid verktøy for hardt lønn. Fordi det er vanskelig og har nære korn, kan det være vanskelig å bygge med. Hard lønnetre kan kjedelig verktøy. For å unngå "rive ut," minske dybden av kuttet og endre materetningen.

5 Sand vanskelig lønn for å jevne den. Dette kan gjøres med sandpapir eller ved mekaniske midler. Det vil kreve mer innsats enn myk lønnetre på grunn av sin hardhet.

6 Bruk en høy viskositet lim for å sikre deler av hardt lønnetre sammen. Ordinær trelim vil ikke fungere godt. Hardheten i treet hindrer limet fra absorberende inn i den godt. Klem bitene sammen uten for stort trykk på å holde limet fra å klemme ut av ledd.

Hint

  • Lønnetre kan være ferdig til en vakker glasslignende finish. Men flekker det kan være vanskelig. Porene ikke absorbere flekken jevnt, forårsaker uforutsigbare flekker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com