Slik feilsøker en Humming Motor i en håndverker garasjeportåpner

September 13

Slik feilsøker en Humming Motor i en håndverker garasjeportåpner


En nynner motor i Craftsman garasjeportåpner er vanligvis resultatet av en utbrent kondensator, men det kan også være et resultat av andre problemer.

I kondensatoren er defekt, det beste løpet av handlingen er å kalle en trenet garasjeport tekniker for å erstatte den delen. Men det er noen skritt du kan ta for å feilsøke problemet før du ringer.

Bruksanvisning

1 Lukk garasjeporten og koble fra trallen ved å slippe nøds håndtaket. Broken fjærer kan være å gjøre motoren av garasjeportåpneren hum kort før den slutter å fungere.

2 manuelt åpne og lukke døren. Hvis døren ikke holde åpent, selv om det er støttet av sine kilder, kobler garasjeportåpner. Ikke bruke mer makt for å prøve å drive åpneren. I stedet kaller for serviceverksted.

3 Deaktiver dørlåsen, hvis problemet skjer ved drift av åpen på første forsøk. Døren kan være låst.

4 Gjør en sikkerhetsreverseringstesten ved å legge en to-by-4 flatt på gulvet under garasjeporten.

5 Betjene døren beveger seg nedover. Porten må reversere når den treffer hindringen. Hvis døren bare stopper, må den ned-grensen skruen justeres.

6 Skru ned-grensen justeringsskruen mot klokken med en kvart omdreining. Dette vil øke ned-grensen. På en leddport, må grensejusteringer ikke tvinge døren armen utover en rett opp og ned posisjon.

7 Test justeringen ved å fjerne hindringer og kjøre åpneren gjennom tre eller fire komplette reise sykluser.

8 Call for profesjonell service hvis døren vil fortsatt ikke reversere etter flere justeringsmuligheter forsøk,

Hint

  • Det er svært viktig å følge justeringsprosedyrer i brukerhåndboken for enhver garasjeport reparasjon eller justering (inkludert fjærer eller maskinvare), som prosedyren vil variere avhengig av modell.
  • Uten en skikkelig arbeidsryggesensor, kunne folk (spesielt barn) bli alvorlig skadet eller drept hvis fanget av en avsluttende garasjeporten. Gjenta denne testen en gang i måneden.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com