Hvordan Kompost Walnut Løv

August 15

Hvordan Kompost Walnut Løv


Valnøtt trær gjøre store nøtter og komfortable steder å sitte på en varm dag, men generelt, trenger noen planter som vokser rundt dem ikke reagerer godt. Dette er på grunn av den Juglone toksin som produseres av trær og til stede i hele treet. I det siste, mange anbefales ikke å bruke valnøtt blader i kompost, men at tenkning har endret seg de siste årene, og du trenger ikke å bekymre deg for hvordan kompostering valnøtt bladene kan påvirke plantene dine lenger.

Bruksanvisning

1 Start en komposthaug ved å skape et lag av valnøtt blader, gress utklipp, kjøkken utklipp og annet organisk materiale ca 6 inches dyp og minst 3 fot i diameter. For en liste over hva du skal kompostere, se på veiledningen til kompostering. Dekk haug med en 6-tommers lag av kompost eller gjødsel. Alternative disse lagene med mer materiale til haugen er 3 fot høy.

2 Bruk en skuffe til å snu valnøtt blad kompost en gang i uken i flere uker. Bringe materialet fra bunnen til toppen, og blande det grundig. Hold kompost fuktig. Hvis du plukker den opp med hånden, skal det føles som du nesten kan presse en dråpe vann ut av det. Hvis det føles tørrere enn det, dryss den med vann og slå den med spaden.

3 Hold kompost haug luktende jordnær. Hvis det utvikler seg en ubehagelig lukt, legge til flere blader og gress utklipp og slå den med spaden. Hvis du har andre problemer med haug, se på feilsøking listen på Guide til kompostering.

4 La valnøtt blad kompost å brytes ned i fire til seks uker. Når den er klar til bruk, bør kompost føler smuldrete og har en jordnær lukt den. De Juglone giftstoffer som finnes i valnøtt blader når de er fortsatt på treet brytes ned i en kompost etter fire til seks uker, og ikke skade grønnsaker lenger.

Hint

  • Ikke bruk valnøtt blader som ikke har fullt ferdig kompostering. Hvis du er i tvil om det hoper har fullført prosessen, bruke noen av kompost med noen tomat frøplanter. Hvis de vil, har valnøtt bladene ikke helt degradert til det punktet at de er ufarlige.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com