Hva er en Foundation Beam?

July 31

Bygge et hjem på en bratt skråning eller i dårlig drenert jord krever en annen type fundament. Den monolittiske eller bjelke foundation kan løse problemene med en skiftende belastning at disse typer forhold kan presentere. Monolittiske bjelker kan beskrives som en, stor helles stykke betong. Med andre ord, er hele grunnlaget strålen helles i betong på en gang, med ingen separasjon til heavy-duty hjem støtte.

Betydning

En typisk strømmet betongfundament for hjemmet er plassert på en konkret bunntekst. Begge disse strukturene kan bygges i seksjoner. Bunnteksten er vanligvis 12 til 18 inches bred og 8 til 12 inches tykke. Den støtter grunnmuren som kan variere i bredde fra 8 til 10 inches. Stiftelsen bjelke eller monolittisk strømmet grunnlaget dannes og helles alt til rett tid. Det er ingen separasjon til endene av bjelken veggen. Stiftelsen strålen er også helles på toppen av betong støtte innlegg som kan strekke seg 20 til 40 fot under bakken.

Funksjon

De dype støtte innlegg, påler eller boret hull er fylt med forsterkede metallstenger som kalles armeringsstål. Disse armeringsstål bur er kablet sammen og nøye plassert i de dype hull med en kran. De påler blir deretter fylt med høy strekkfasthet betong. De påler kan legges ut til å bli gravd hver 10 til 12 fot rundt omkretsen av en bjelke fundament. Toppen av disse konkrete støtten innlegg komme til samme høyde for å danne en karakter mark. Dette nivået karakter blir brukt til å identifisere bunnen av fundamentbjelken.

typer

Fundamentet strålen er dannet i størrelse ved anvendelse av gjenbrukbare betongformer. Armeringsjern er lagt i form og kablet sammen for å lage en firkantet eller rektangulær stål bur. Dette armeringsstål bur gir konkrete styrken den trenger for å støtte strukturen eller hjemme. Den helles betongbjelke kan variere i størrelse fra 12 til 18 inches i bredde til 24 til 36 inches i høyde, avhengig av strukturen som skal støttes.

Egenskaper

Bære påler er mekanisk forbundet med fundamentet strålen av armeringsstål bur. Dette gjør at vekten av huset som skal overføres dypt nede i jorden. Denne type konstruksjon brukes vanligvis i områder med bratte skråninger eller ekstremt våt jord. Regelmessig stiftelser har vært kjent for å gli nedover i bratte skråninger i tider med kraftig regnvær. Eller i frysing og tining forhold på vinteren.

betraktninger

Layout og bruk av en bjelke stiftelse vil være forskjellig for hver byggeplass. Arkitekter eller ingeniører bør alltid vurderes når du bygger på disse typer jordsmonn. Ignorerer riktige byggemetoder kan være forskjellen mellom å ha et stabilt hjem og en som vil bokstavelig talt gå nedover bakke eller synke ned i bakken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com