Hvordan lage din egen Dekorative Håndklær

September 29

Dekoratør håndklær er alle raseri, spesielt siden så mange mennesker dekorere sine bad nå mer enn noensinne. Imidlertid kan dekoratør håndklær være dyrt, alt hvor som helst mellom $ 20 og $ 50 per stykk. Det er, dessverre, ut av rekkevidde for den gjennomsnittlige personen. Men med en del utstyr, kreativitet, og litt vet hvordan du enkelt kan lage din egen dekoratør-look håndklær.

Bruksanvisning

Hvordan lage din egen Dekorative Håndklær

En Bestem hvordan du vil at håndklær til å se. Blonder eller beading kan legge en feminin touch. Pyntebånd og / eller roping kan legge til et klassisk utseende. Profilering, alene eller i kombinasjon med blonder, flette, eller roping kan ta håndklær til et høyere kvalitetsnivå. Dekorative stoff eller applikasjoner kan hjelpe deg tilpasse din håndklær med resten av badet. Broderi (inkludert korssting) kan la deg monogram eller tilpasse din håndklær som du vil.

2 Kartlegg din plan med hensyn til akkurat hva du vil gjøre. Hvis du bruker trim (blonder, stoff, flette, tau, applikasjoner, eller perler) bestemmer hvor du vil plassere den på et håndkle (e). Hvis du skal male på din egen design, finne ut hvilken type design (monogram, tilpasset cut-out eller andre design som du vil bruke. Hvis du har tenkt å brodere et design, bestemme fargene du vil bruke, og hvor du vil plassere utformingen på håndkleet (e).

3 Kjøp håndklær i stil og farge som du synes passer best for ditt bad.

4 Mål hver håndkle for å finne ut hvor mye trim å kjøpe (hvis du bruker det alternativet). Dette vil avhenge litt av din kartlagt plan med hensyn til "hvordan" og "hvor" du vil sette trim (blonder, stoff, snor, tau, applikasjoner, eller perler).

5 Bestem fargene på trim (blonder, stoff, flette, tau, og / eller perler) du ønsker å bruke (hvis du bruker det alternativet). Hvis du har tenkt å bruke applikasjoner, bestemme nøyaktig hvilken type og størrelse du ønsker å bruke. Sørg for å kjøpe stoff lim for å feste trim til håndklær, med mindre du har tenkt å sy trim på via en symaskin eller for hånd. I dette tilfellet, må du passe på at du har alle elementene på hånden for å gjøre sy prosjekt og / eller kjøpe elementene som trengs for å fullføre design. Sørg for å ha alternative ideer i tankene i off sjanse for at du ikke finner din første valg (e) lett.

6 Kjøp elementene som trengs for å fullføre håndkle design. Dette kan inkludere trim (blonder, stoff, flette, tau, applikasjoner, eller perler), stoff maling, og / eller broderier elementer (nåler, broderi floss, og broderrammen). Ikke glem å kjøpe mønstre for maling og brodering med mindre du lage din egen. Sørg for å holde budsjettet i tankene å gjøre dine innkjøp. Også huske på at du trenger å kjøpe elementer som er like vaskbar som håndklær som de vil pynte.

7 Mål opp trim (blonder, stoff, snor, tau, applikasjoner, eller perler) du trenger i henhold til din dekorere plan (hvis det er det alternativet du har valgt). Klipp og forberede hvert element for tilslutning til håndkle (e).

8 Bestem om du ønsker å lime eller sy trim på til håndkle (hvis det er det alternativet du har valgt). Husk at limet er fast mens du syr, spesielt hvis det er gjort for hånd, kan lett fjernes i fremtiden hvis du ønsker å fjerne eller effektivisere håndklær fra sin opprinnelige form.

9 Pin din trim på håndklær som du hadde kartlagt det ut i design (hvis det er det alternativet du har valgt). Det er viktig å sikre at den endelige utformingen er hva du ønsker, før man følger den til håndkle. Hvis du ikke er fornøyd med hvordan den ser ut, revurdere din design og re-pin tilsvarende.

10 Begynn liming eller sy din trim på til håndkle henhold til design (hvis trim alternativet er hva du har valgt). Husk at hvis du bruker lim for å feste trim til håndkle, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å endre utformingen mid-stream. Hvis du ikke er sikker på at din skissert designet er perfekt, og velg en sy alternativ (maskin eller for hånd) som vil tillate deg å fjerne og retack trim på en annen måte, hvis det er nødvendig. Fjern alle pinnene som holder seg trim til håndkle.

11 Overfør maling design på til håndkle (hvis det er det alternativet du har valgt). En enkel måte å gjøre det på er med stoff transfer papir som kan kjøpes på de fleste båter butikker. Hvis du skal male fri form, men dette trinnet kan elimineres.

12 Maling i din design.

13 Overfør broderi design på til håndkle (hvis det er det alternativet du har valgt). En enkel måte å gjøre det på er med stoff transfer papir som kan kjøpes på de fleste båter butikker.

14 brodere motivet på til håndkle i henhold til overførings design.

15 Hvis du er fornøyd med det endelige utfallet, så du er satt til å henge nye dekoratør håndklær på badet. Hvis du ikke er fornøyd med det endelige resultatet, tilbake til trinn 1 for å finne ut hvor din design kan ha gått galt. Deretter gjentar du trinnene i serien til du er fornøyd med sluttresultatet.

Hint

  • Lag en liste over elementer du trenger for å fullføre design før du drar ut for å gjøre innkjøp.
  • Hvis du vil at håndklær til å være helt vaskbar, sjå til at trim, maling, eller broderier flosses du velger er like så.
  • Du ønsker kanskje å vaske håndklær før du følger trim eller male eller broderi design på dem, bare for å være sikker på at de vasker riktig.
  • Bruk sy alternativet hvis du vil være i stand til å endre design i fremtiden.
  • Har håndklær renses hvis du ikke vil risikere å vaske dem eller om trim, maling, eller broderi tråder som brukes er ikke vaskes.
  • Sørg for å fjerne alle de rette pinner du brukte til å feste trim på håndkleet før liming eller sy.
  • Ikke vær redd for å mikse og matche designstiler (trim, maling, broderi) for å lage en unik design som er helt din egen.
  • Ikke gå over budsjettet du har satt, eller vil du ikke oppleve besparelser eller kjøpe en ferdig make dekoratør håndklær.
  • Ikke bruk standard eller varmt lim til å følge trim til håndklær med mindre du ikke vil ha muligheten til å rense det i fremtiden.
  • Ikke bruk tørr ren bare trim på håndklær som du har tenkt å vaske.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com