Slik installerer Slate Rock på en betongvegg

October 16

Slik installerer Slate Rock på en betongvegg


Skifer er en type metamorf bergart som er gjort i mange produkter, blant annet attraktive plater og fliser til bruk i hjemmet. Hvis du har en naken betongvegg i hjemmet ditt, kan du varme den opp og gi en high-end utseende ved å dekke betong med skifer. Slate plater krever faglig kunnskap til å håndtere, men gjør-det-selv kan legge skifer fliser relativt enkelt.

Bruksanvisning

1 Vask betong med rent vann for å fjerne støv og skitt. Tillate betongen å lufttørke innvendig og utvendig i 48 timer.

2 Se over muren og identifisere eventuelle groper, hull og sprekker. Reparer disse med betong lapp i henhold til instruksjonene for det aktuelle produktet. La betongen tørke i det anbefalte tidsrom.

3 Lag en mal av veggen fra papp. Legg ut dine skifer fliser på papp, jobbe fra innsiden og ut og forlate 1/8 tommers mellom fliser og hele veien rundt omkretsen for fuger. Bruk fett blyant for å markere hvilke fliser må kuttes for å passe, og gjøre disse kuttene med en diamant blader våt sag.

4 Påfør klebemiddel til hele veggflaten samtidig hvis vegg er liten. Ellers visuelt bryte veggen inn jevnt størrelse seksjoner og påfør lim og flis en del om gangen. Spre skifer flis lim jevnt over veggen med ansiktet til din tannsparkel. Når lag med lim er uniform over, snu sparkel diagonalt og dra hakkene lett over overflaten for å legge til noen teksturen. Fliser på vegg eller del av veggen, arbeider fra bunn til topp og fra sentrum mot hver kant, installere 1/8-tommers fliser mellomrom mellom hver enkelt.

5 Fortsett flislegging hver del av betongvegg med skifer fliser. Arbeid fra bunnen av veggen mot toppen for å hindre at flisene sklir. Når alle brikkene er brukt, vente fire til seks timer for limet tørke.

6 Smør massen over flisene diagonalt, ved hjelp av en gummibunn flyte. Bruk kanten av flottøren til å arbeide fugemasse ned godt mellom flisene, men holde fugemasse linjene som nivå som mulig. Vent 15 minutter og buff bort fugemasse rester fra flis overflater med en våt svamp, med sirkelbevegelser, så la fugemasse kur uforstyrret i en uke.

Hint

  • Bruk alltid beskyttelsesklær, og vær forsiktig når du håndterer en sag.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com