Slik Dekorer med unframed Mirrors

May 8

Slik Dekorer med unframed Mirrors


Speil er en fantastisk dekorere verktøy fordi de legger lys til alle rom og åpne opp små rom eller områder. Unframed speil er enda mer allsidig fordi de kan brukes på flere måter enn formelle innrammede speil. Det er lettere å passe en unframed speil i alle rom når du ikke er begrenset av rammedesign eller farge.

Bruksanvisning

Slik Dekorer med unframed Mirrors

1 Opprett en flislagt effekt. I stedet for å plassere en innrammet speil på veggen, henger flere kvadrat, uten ramme speil tett sammen slik at de er rørende. Dekker hele veggen for en dramatisk effekt, eller bare en del av veggen i stedet for en stor speil. For en virkelig moderne utseende, henge dem ujevnt, som vist på bildet ovenfor.

2 Gjør fancy illusjoner. Hang flere små, runde uten ramme speil på veggen i et tilfeldig design, slik at det ser ut som bobler brusende ned din familie rom vegg. I et soverom, plasserer de samme speilene horisontalt på rad for å gi inntrykk av koøyer i et skip. Dette fungerer spesielt godt for barne nautiske tema soverom.

3 Lag en abstrakt effekt ved å henge en tom ramme nær, men ikke rundt, speilet. Heng den rett ved siden av speilet, eller diagonalt for et mer moderne utseende.

4 Bruk uten ramme speil på badet. Badene kan være små og store, tungt-innrammede speil kan overvelde dem. I stedet bruker to uten ramme, ovale speil over to vasker for en lettere, mer moderne preg. Feste båndet til baksiden av dem og binde båndet i en bue over hvert speil, for å gi en illusjon om at speilene blir hengende fra båndene.

5 unframed speil ser flott ut bak hyller i en bokhylle eller annen frittstående hylle. Løft hyllene fra sine knagger eller sidestøtter, deretter feste speilet til baksiden av enheten med monteringslim og erstatte hyllene.

6 Hang uten ramme speil i en babyens rom, lavt på veggen eller dør. Uten ramme å holde på, vil barnet ikke kunne lirke den av veggen, og babyer elsker å se på seg selv i speil.

Hint

  • Motstå trangen til å henge noen speil nær en TV, som bildene i speilet vil konkurrere med hva som er på TV.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com