Hvor å Feilfri Thermal Mugs

June 5

Termisk krus er en flott måte å reise med varme drikker og holde dem varm og deilig hele dagen. Men det kan være vanskelig å rengjøre varme krus. Oppvaskmaskiner kan føre krus rustfritt stål til rust, eller den isolerte delen av krus som skal fylles med vann. På grunn av dette, flekker, sukker og fløte bygger ofte opp i kjøre krus. Du kan enkelt rengjøre flekker og buildup og lagre din favoritt reise krus hvis du bare tar litt ekstra vare når du bruker den.

Bruksanvisning

1 Fyll en vask eller vask med varmt vann. Hvis du har tid, koke vann og helle det i vasken eller bassenget i stedet. Kokende vann vil bidra til å drepe bakterier, og vil være mer effektiv i å fjerne bygget opp stoffer, særlig hvis de er klebrig.

2 Skyll kruset for å fjerne eventuelle tiloversblevne kaffe eller te. Drop tre til fire protese rensetabletter, for eksempel Polident eller Fizz det, i bunnen av kruset. Fyll kruset med rent kokende vann og la den sitte i minst 10 minutter, lenger hvis du har tid. Hvis du rense krus regelmessig, vil du bare trenger en til to tabletter, men for første rengjøring, bruke flere tabletter for vanskelige flekker.

3 Dypp en gammel tannbørste i varmt såpevann du forberedt på det første trinnet. Mens protese tabletter er soaking, skrubbe threading på toppen av kruset med såpe tannbørste. Hvis det er mye å bygge opp, må du skrubbe det en gang, la noen av såpevann for å sitte i sprekker i noen minutter, og deretter skrubbe den igjen.

4 Dumpe vann ut av kaffekoppen etter at protese tabletter er ferdig oppløsning. Dypp flaskebørste i såpevann og skrubbe innsiden av kruset. Kjør børsten over utsiden for å rense bort noen drypp i tillegg.

Hint

  • La aldri en termisk krus nedsenket i vann. Dette vil ødelegge forseglingen av lokket og forårsake at isolasjonen blir oversvømt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com