Slik fjerner Rust Med Hydrolyse

June 13

Slik fjerner Rust Med Hydrolyse


Hydrolyse er en prosess i hvilken strøm drives gjennom vannet ved hjelp av en batterilader og elektroder, som er tilgjengelig på elektriske forsynings butikkene. Denne fremgangsmåten bryter ned bindingen mellom rust og metall, effektivt reversere hendelse som forårsaker rust for å danne. Det er oftest brukt til å fjerne rust fra bildeler, verktøy eller mindre metallgjenstander. Du trenger en anode, som er noe mer enn en skrap stykke metall for å fullføre denne oppgaven. Anoden bør være omtrent samme størrelse som den rustne element trenger rengjøring.

Bruksanvisning

1 Fyll fem-gallon plast bøtte med vann ca halvveis. Legg 1/6 av en kopp vaskeri vask brus, eller 1/3 kopp for hver 5 liter vann i beholderen og bland løsningen. Bruk en større beholder bare hvis rustet varen ikke vil passe inn bøtte.

2. Klemme anoden, også kalt elektroden, på siden av bøtten. Hvis du bruker mer enn én, plass dem jevnt rundt bøtte og koble dem ved å klippe elektrisk ledning med krokodilleklemmer mellom bitene. Anoden må være delvis neddykket i vannet. Bruk hånd klemmer eller C-klemmer for å feste anodene til bøtte hvis nødvendig.

3 Plasser rustet element i bøtta. Ingen deler av den kan berøre elektrodene. Dette kan kreve å suspendere elementet fra toppen av bøtta med en metallstang og en kjede Bare vikle kjedet rundt stangen og element, og legge stangen på langs over bøtte.

4 Fest svarte negative elektriske ledningen til elementet du ønsker å rengjøre og den positive ledningen til anoden. Anode skal ikke berøre rustne elementet etter dette trinnet.

5 Sett inn batteriladeren og slå den på til den høyeste innstillingen. Vent til rust faller fra elementet. Du vet det er gjort når varen er ikke lenger rusten og anoden er erodert bort. Ta laderen. Fjern ledningene fra elementet og anoden og fjerne renset element fra vannet.

Hint

  • Bevege seg batterilader bort fra beholderen for å hindre at vann kommer i kontakt med ladeapparatet, som elektrosjokk kan forekomme. Ikke plasser hendene i vann når laderen er på og alltid slå laderen mens du justerer dine potensielle kunder eller oppsett. Hold alle åpne flammer borte fra beholderen som den produserer hydrogen, som er en brannfarlig gass. Vær forsiktig når du håndterer vaskerom løsning; det er et irritasjonsmoment. Bruk vernehansker ved håndtering som et forebyggende skritt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com