Guide til Bøye en Conduit

August 5En primær dyktighet i arbeidet med elektriske anlegg, er ledningen bøyning kreves i alle typer av ledningsinstallasjon. Enten bøying middels, galvanisert stive stål eller elektrisk metallisk rør kanal, de grunnleggende instruksjoner og verktøy som trengs er de samme.

Verktøy

Det er to primære verktøy for bøying av rørledningen. Fabrikkproduserte albuer kan brukes til ledningen størrelse på en og en fjerdedel tommer eller større. Imidlertid er en Hickey Bender, en liten, sirkulær instrument som er ført over ledningen, den mest brukte.

Klar Conduit

Før bøying av rørledningen, bør grader som er opprettet ved kutting av ledningen i riktig størrelse fjernes ved hjelp av en ledning reamer eller kniv. Deretter etablere startpunktet og hvor ledningen vil forandre retning. Utgangspunktet er der rørledningen skal kobles til beslaget. Det punkt hvor ledningen skifter retning vil bli bestemt av graden av bøyen og dens avstand.

Bøye Conduit

Etter å sikre at endringen av retningen og midt i bendet er nøyaktige, bør hele rørledningen legges flatt mot gulvet med startpunktet mot en vegg. Den Hickey vil da bli montert over ledningen og på linje med det område som skal bøyes. Den Hickey bender trekkes deretter oppover, slik at ledningen for å bli vertikalt rundt svingen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com