Musikk dekorasjon ideer for en Teen Soverom

July 12

Musikk dekorasjon ideer for en Teen Soverom


Oppmuntre tenår forkjærlighet for musikk ved å hjelpe ham å lage et soverom passer for "King". Fra rock 'n' roll til blues, hele generasjoner av voksne identifisere seg med musikken de identifisert med under sine ungdoms år. La tenåringen til å oppleve gleden av irriterende foreldrene sprenge rytmer og trommehinnen-splitting beats. Involver ham i å dekorere rommet sitt, og gjør innredningen spesifikke for musikkstilen han nyter.

Wall Decor

Tomme veggplass kan være kanskje den mest skremmende prospektet når pusse opp et soverom. Dette er lett løses ved å markere tenåringens favoritt musikk eller artist. Uansett musikkstil, er musikkbransjen stolt av sine artister, og plakater er en populær måte å forevige dem. Bruk en plakat av en populær artist eller gruppe; hvis du bruker to plakater, plassere dem i matchende rammer. Bruk notene som bakgrunn, og bruke den til en vegg. Da henger innrammet plakater. Heng gamle CDer eller album på veggen. Selv albumbilder kan brukes. Hvis tenåringen spiller et instrument, se etter brukt utstyr som kan henges på veggen. Gitarer, fløyter og til og med fioliner lage imponerende knutepunkter, spesielt hvis de kan brukes.

stilisert Decor

Stil er viktig i musikk. Fra Frank Sinatra til Eminem, har hver plateartist en særegen stil som omfatter hans musikk. Tilpass denne stilen i innredningen av tenåringens soverommet. Hvis rap musikk er en favoritt, finne en sjablong, og male et veggmaleri som ser ut som spray-malt graffiti. Bruk farger og klær som kunstneren favoriserer som aksenter for rommet. For eksempel, hvis tenåringen er i Lady Gaga, se til hennes mange kostymer for inspirasjon.

stoffer

Materialet er en viktig del av alle soverom. Fra tastatur-inspirerte sengetøy til rock 'n' roll-stil gardiner, bruke materialet for å forbedre rommet, ikke som et samlingspunkt. Legg til en touch av det dramatiske til vinduene ved å henge swags av lys materiale over draperi stenger. Lag en stagelike gardin rundt denne og for å gi ekstra privatliv for ung utøver din.

Tilbehør

Tilbehør som kan inspirere også opprettholde temaet. Heng gamle album, 45 rpm poster og plater fra taket i nærheten lys, eller legge til en "disco ball" til belysning i rommet. Lag hyller fra gamle posten album av nedtoningen vinyl med varme og bøye det i form. Når avkjølt, kan de bli naglet til veggen for å støtte lette tilbehør. Hvis klassisk musikk er tenåringens lidenskap, legge byster av Beethoven eller Brahms til rommet. Opprett et spesielt område bare for å lytte til musikk som inkluderer en Sacco eller overstuffed puter. La tenåringen til å plukke tilbehøret hun vil så lenge hun holder seg innenfor budsjettet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com