Hvordan Clean Sands Natural Gulv Fliser

July 28

Den naturlige utseendet av sandstein naturlig gulvfliser er nydelig, og gir en aura av balanse og ro til ethvert hjem. Rengjøring naturlig sandstein naturlig gulvfliser kan utgjøre en utfordring siden feil type renere kan permanent skade gulv.

Bruksanvisning

En tørrmopp din sandstein naturlig gulvfliser. Sandstein naturlig gulvfliser er utsatt for riper, slik at de skal alltid holdes fri for støv og grus. Vanlige tørrmopp dine sandstein naturlig gulvfliser, men ikke bruk noen form for spray behandling eller renere på tørrmopp. Bruk tørrmopp lett og ikke male smuss over gulvet.

2 Mopp deg naturlige sandstein etasjer med rent vann for vanlig rengjøring. Natural sandstein gulvfliser er porøse og du ikke ønsker å bruke noen form for rengjøringsmiddel på det på en jevnlig basis. Rengjøringsmidler kan etse og beis naturlig sandstein gulvfliser.

3 Rengjør naturlig sandstein etasjer gang hvert par måneder med en spesiell nøytralt rensemiddel som er laget spesielt for naturlig sandstein. Du kan kjøpe spesielle rengjøringsmidler på din lokale gulv butikk eller hjemme, og de kan påføres med mopp. Pass på at du følger emballasje instruksjonene eksplisitt.

4 Ta av deg skoene ved døren. Sko bringe inn det meste av skitt og grus som vil gjøre mest permanent skade din naturlige sandstein fliser. Tar skoene vil bidra til å gjøre ditt gulv vare lenger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com