Hengende en Tile tak med lim

July 26

Hengende en Tile tak med lim


Hvis du ønsker en flislagt tak, men misliker utseendet suspendert eller drop-fliser tak, må du installere en bruker lim. Installere en flislagt tak med lim er fundamentalt det samme som å installere fliser andre steder; den største forskjellen er at taket - i motsetning til gulv, benkeplater og vegger - kan ha mindre feil som du må løse før du kan begynne installasjonen. Når du har det ut av veien, men alt som er igjen å gjøre er å klatre opp stigen og få til å fungere.

Bruksanvisning

1 Bruk et nivå for å sjekke taket for feil og områder der det ikke er nivå. Hvis du finner ut at taket er glatt, kan du begynne å bruke ditt limet med en gang. Hvis ikke - for eksempel hvis taket er strukturert - du er bedre å installere en backer først. Mål dimensjonene på taket.

2 Klipp et stykke backer med en barberhøvel. Ha en assistent holde backer på plass mot taket mens du skrur den på plass; Følg instruksjonene gitt av backer produsenten, som ikke alle styrene er de samme. Gjenta denne prosessen til taket er dekket i backer og helt glatt.

3 Tegn et rutenett på taket ved hjelp av et nivå og en målestokk. Dette gir deg en veiledning om hvordan du skal plassere fliser rett.

4 Bland en gruppe med fliser mørtel, i henhold til instruksjonene på pakken. Scoop mørtel på din spade, så spre mørtel på midten av taket i en 45-graders vinkel. Spre på mørtel i et område ca 2 til 3 kvadrat i størrelse.

5 Trykk ditt første fliser i taket med en liten vridning bevegelse, trykke den godt inn i mørtel. Hvis nødvendig, lett trykk den på plass med en hammer for å sikre at det stikker.

6 Trykk avstandsstykkene rundt kanten av flisen, med mindre de har avstandsstykker innebygd. Disse sørger for at fliser er jevnt fordelt fra hverandre.

7. Fortsett å trykke flisene inn i morter og tilsetning av avstandsstykker langs kantene. Når hele området er dekket, spre mer mørtel på taket, og deretter gjenta prosessen til hele taket er flislagt.

8 Fjern flisen avstandsstykker. Bland en gruppe med fugemasse, i henhold til instruksjonene på pakken. Spre fugemasse over flislagt taket ved hjelp av en fugemasse floater; dette blir den inn i sprekkene mellom flisene. Når fugemassen danner et tåkete film over flisene, buff den av med en ren, tørr klut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com