Hvor å Test en elektrisk krets i en Appliance

July 7

Hvor å Test en elektrisk krets i en Appliance


Det elektriske anlegget er ofte skylden når en enhet går dårlig eller begynner å handle på en uforutsigbar måte. Sjekk de elektriske kretser i en enhet før du prøver å erstatte eller reparere det for å spare både tid og penger. Du trenger å vite motstanden og spenningen i en krets når teste den, og et multimeter målere begge disse samtidig. Teste en elektrisk krets i en apparat derfor bare krever riktig bruk av multimeter.

Bruksanvisning

1 Sett funksjonsinnstillingen på multimeter for å "ohm" for å måle motstanden i apparatet. Det er en velgerbryter eller knapp på enheten.

2 Velg "auto-alt" på skalaen innstillingen på multimeter. Dette bidrar til å hindre at multimeter fra overbelastning.

3 Fest krokodilleklemmer til de to testprobene av multimeter og koble deretter den andre enden av klippene på begge utstikkerne av apparatets strømledning.

4 Slå på multimeter. Den multimeter fullfører en krets mellom det, testing prober og apparatet krets. Sjekk apparatet manualen for å se hva en god lesing skal være for det spesifikke apparatet. En lesning av null indikerer en dårlig krets. Hvis avlesningen er forskjellig fra null, slå av multimeter på, bytt innstillingen til "spenning" og slå den på igjen for å se volt i kretsen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com