Hvordan bli kvitt føflekker fra Lawn

May 17

Hvordan bli kvitt føflekker fra Lawn


Hvordan bli kvitt føflekker fra plenen. Føflekker kan rive et verft i filler. Her er en rask guide til noen måter å frastøte eller i det minste kontrollere disse inntrengerne.

Bruksanvisning

1 Ok, la oss få en ting rett. Noen av dere hater dette, men de fleste hjem rettsmidler ikke fungerer. Enda mer av dere vil også hater det faktum at den eneste pålitelige måten å kontrollere en muldvarp problemet er å felle dem. Og nei, jeg mener ikke å fange dem i live. Dette er hva denne artikkelen handler om, hvis du ikke ønsker å vite dette slutte å lese nå. Føflekker gjøre gunstige ting for plenen din, tenk på det, og har fine drømmer.

2 Så din fortsatt leser? Du må være veldig alvorlig om dette muldvarp ting. Greit det bør være linker til skadedyr sider på denne siden, eller gjør et raskt søk på internett. Du leter etter to typer feller, en ting kalt en harpun felle eller en saks felle. Gå ut og få en, vi har onde arbeid å gjøre.

3 Nå må du velge et sted å sette nevnte felle (som noen gang du velger). Du leter etter aktive tunneler som din lille insectivore mole venn bruker. Nei disse fellene ikke gå på hull, eller hauger, og heller ikke noe annet enn en aktiv tunnel. Føflekker bare flytte skitt ut av hullene, så derfor hull er ubrukelig for fellene. Aktive tunneler er de dine muldvarp venner bruker hver dag for å pendle og søke etter mat. Disse kan bli funnet sammen menneskeskapte grenser som oppkjørsler gjerdet rader etc. Disse er vanligvis rett, når ligger det på tide å gå videre til neste trinn.

4 Når ligger en mulig aktiv tunnel må du teste den. For å teste ta en liten del og bare smoosh det i. Muldvarp i tid vil gjenoppbygge den hvis den er aktiv. Hvis det ikke er aktive dette inntrykket vil bo, mest sannsynlig at du har oppdaget en av det store nettverket av fôring tunneler føflekken bruker. Føflekker er insektetere, som betyr at de spiser insekter. Dette er en stor grunn til at agn ikke vil fungere på dem. Også deres viktigste dietten består av meitemark så kontrollerende grub populasjoner vil heller ikke fungere på føflekker.

5 Du har funnet en aktiv tunnel for føflekken. Nå tar fellen (i henhold til instruksjonene) og plassere det som er oppgitt. Men sørg for å foreta en ny depresjon i tunnelen igjen. Nå vil du plassere trigger pan så nær denne depresjon overflate som mulig. Ser du hvordan fellen blir muldvarpene nå? Hvis ikke dette er hvordan. Når noen gang en kollaps som skjer (eller i dette tilfellet en delvis kollaps) føflekker vil reparere den. Nå ved å reparere depresjon føflekken presser opp på avtrekkeren pan (føflekken kan også gjøre dette ved å prøve å presse ved) og harpuner (eller saks det din djevelske valg) vil ta seg av føflekken problem for deg.

Hint

  • Denne artikkelen er ikke for sarte sjeler. Denne metoden vil drepe føflekker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com