Fuktproblemer med stiv Isolasjon

June 28

Fuktproblemer med stiv Isolasjon


Boliger med riktig isolasjon bruker vanligvis 30 prosent til 50 prosent mindre energi enn boliger med mangelfull isolasjon på plass. Isolasjon brukes til å holde varmen siver ut av hjemmet, holder den varm og komfortabel. Mens det er mange typer isolasjon, er stivt skum bord isolasjon ofte brukt til å isolere loft og kjellere. Når du installerer stivt skum bord isolasjon, er fuktighetskontroll viktig å holde isolasjonen fra å bli våt og ineffektiv.

Identifikasjon

Ifølge United States Department of Energy, kan stivt skum bord isolasjon brukes til å isolere noen del av ditt hjem. Disse stive paneler av isolasjon holde hjemmet varmebestandig, samtidig legge styrke til strukturen i ditt hjem. Stivt skum bord isolasjon fungerer effektivt bare når det er installert riktig og huseiere ta skritt for å kontrollere fuktighet i området isolasjonen er installert. Mest stivt skum bord isolasjon er laget av polyuretan, polyisocyanurat eller polystyren. Stivt skum bord isolasjon er brukt til utforming i store ark.

typer

Polyuretan skum bord isolasjon og polyisocyanurate skum bord isolasjon er begge konstruert fra lukket celle skum isolasjonsmaterialer. Denne type stivt skum bord isolasjon har en høy R-verdi, noe som betyr at det er svært effektiv i å redusere varmetapet fra boligen. Mange av disse typer av stivt skum isolasjon er tilgjengelige i trykkfasthet, noe som gjør at den kan beholde sin form over tid. Støpt ekspandert polystyren skum bord isolasjon er mer ofte referert til som beadboard. Dette materialet er lett støpt å samsvare med en hvilken som helst form, noe som gjør det til en effektiv termisk barriere på trange steder som loft eller kjeller. Imidlertid er beadboard spesielt utsatt for fuktskader, fordi rommet mellom isoporkuler inne i isolasjonen kan absorbere fuktighet i våt tilstand. Dette gjør fuktighetskontroll en prioritet når du bruker denne type isolasjon.

Effekter av fuktighet

Fuktskader er en av de viktigste problemer i forbindelse med stivt skum bord isolasjon. Når denne type isolasjon er utsatt for fuktighet over lengre perioder, det begynner å svekkes. Når stivt skum isolasjon begynner å bli dårligere, det ikke lenger kan gi ditt hjem med tilstrekkelig termisk motstand. Områder i fuktighet inne lukkede rom kan også tillate mold til å begynne å vokse, noe som også fører til skade på strukturen av ditt hjem som tre råte. Stivt skum isolasjon brytes også raskt når de utsettes for sollys i lengre perioder av gangen.

Solutions

Plassere en dampsperre i loft eller kjeller ved installasjon av stivt skum bord isolasjon vil bidra til å holde fuktproblemer i sjakk. Fuktbarrierer er tynne membranelike belegg som senker hastigheten fukt siver inn i ditt hjem. Når du har installert fuktsperre, må du forsegle alle åpninger hvor fuktighet kan lekke inn i ditt hjem. Caulk alle hull å holde fuktigheten ute.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com