Hvordan å høste Centipede Grass Seed

June 23

Centipede gressfrø kan ofte være vanskelig å finne eller dyrt når det er tilgjengelig. Grunnen til dette er at tusenbein gress ikke ofte produsere kommersiell grad av frø. Ingen spesialutstyr er nødvendig for høsting tusenben gressfrø fra en bolig verftet. Hvis du har tusenbein gress, kan du høste dine egne frø for hånd, selv om prosessen kan være litt kjedelig og tidkrevende.

Bruksanvisning

1 Vann din tusenbein gress som vanlig, holder den grønn og sunn.

2 Stopp klippe gress. La din gress å blomstre og etablere frø hoder. Frø hoder er generelt moden mot slutten av sommeren --- ofte to avlinger kan gjøres, en i midtsommer og den andre i slutten av sommeren, avhengig av lokale værforhold. Varmt vær favoriserer flere avlinger. Frø er vanligvis klar til å høste omtrent seks uker etter at gress blomster.

3 Sjekk et frø hode for modenhet ved slapping den mot håndflaten. Dersom frø bryte løs, frø hoder er klar for innhøsting.

4 Ta på hansker. Grab gresset stilken like nedenfor frø hodet og dra fingrene opp gjennom frø hodet. Frø vil skille fra gresset og samle på fingrene og hendene. Praksis vil tillate deg å utvikle en metode for å samle flest frø med hver passering av fingrene. Samle frø fra en eller to frø hoder på en gang.

5 Plasser de innsamlede frø i en brun papirpose som du samler dem. Plasser posen innsamlede frø i et varmt og tørt sted med posen åpen og la frøene tørke i to uker. Rist posen annenhver dag for å oppmuntre til og tørking.

6 Spre tørre frø på et rent ark og forsiktig blåse på frøene å fjerne tørt løv og annet rusk. Plukk ut større deler av rusk med fingrene til frøene er rene. Plasser frøene i en liten brun papirpose, merk posen som indikerer innholdet og tidspunktet for høsting og forsegle posen før du er klar til å plante den nye plenen.

Hint

  • Plante frøene i løpet av våren etter innhøstingen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com