Hvordan spore vannlekkasjer på en Brick Hjem

June 5

Hvordan spore vannlekkasjer på en Brick Hjem


Mens murstein hjemme kan se ut som det er helt forseglet, er det alltid en sjanse vann kan lekke gjennom murstein, spesielt i grunnlaget eller kjelleren i hjemmet ditt. Hvis du oppdager en dråpe vann kjører ned murstein på innsiden av huset ditt, er det absolutt minst en lekkasje i murstein på ditt hjem. Det første trinnet i å løse problemet med lekkasje murstein er å finne ut hvor lekkasjen kommer fra.

Bruksanvisning

1 Bruk en blyant for å markere området på murstein eller blokker på innsiden av huset ditt hvor du først så vannet. Følg sporet av vann så langt du kan, tilbake til der det kan ha sin opprinnelse og se etter en lekkasje der.

2 Inspiser områdene rundt alle vinduer og dører som er installert i murstein. Sjekk at de er riktig forseglet med silikon eller caulk på både innsiden og utsiden av huset. Se for gapene mellom vinduet og den murstein på begge sider.

3 Sjekk for lekkasjer hvor huset møter stiftelsen. Dette er et felles område for at det skal være hull i murstein eller blokker. Gå rundt i hele huset både på innsiden og utsiden. Kjør hendene over overflaten for å se etter eventuelle lekkasjer.

4 Trykk en digital fuktighet meter opp mot ulike områder av veggen. Fuktigheten lesing vil variere, avhengig av plasseringen av huset ditt. Flytt fuktighet meter rundt forskjellige områder på innsiden av huset og se etter en lesning som er ekstremt høy og skiller seg ut i forhold til de andre områdene.

5 Søk i områder med høy fuktighet måleravlesningene for sprekker til du finner dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com