Hvordan polere en Knotty furu spisebord

June 9

Hvordan polere en Knotty furu spisebord


Pine er et bartre som mange bruker til å gjøre relativt rimelige møbler. Selv om du kan kjøpe uferdige furumøbler, de fleste brikker som du finner i butikken har en finish. Dette er delvis fordi knop i skogen kan blø saft. En overflate holder knop fra blødning. Å polere en Knotty furu bord, er det viktig å rense bordet og fjerne gammel voks buildup før du bruker et lag av en voks eller polish.

Bruksanvisning

Rengjøring av Table

En Dust bordet, ved hjelp av gamle filler. Det er best å tørke støv tremøbler flere ganger i uken for å holde støv fra å bygge opp på finish.

2 Legg gammel avis under bordet for å beskytte gulvet.

3 Hell nesten en hel kopp varmt vann i et grunt stekepanne.

4 Hell et kommersielt rensemiddel-kondisjonerings på toppen av vannet inntil den fullstendig dekker overflaten. Bruk mye renere spesifisert av produsenten.

5 Dypp en ren klut i blandingen, og bruke klut til å tørke bordet rent. Bruk en tannbørste for krumme områder eller vanskelige å skrubbe detaljering i veden.

Polering tabellen

6 Tørk bordet helt og buff den med en myk klut. Hvis det har rett mengde glans etter rengjøring og polering, trenger det ikke polish eller voks.

7 Velg en møbelpolish, voks eller olje for å gi tabellen mer glans om nødvendig. Sjekk den polske produsentens instruksjoner for å sikre at produktet vil fungere på bordet du har. Sitron olje, lime voks, flytende silikon polish, flytende rengjøringsmidler polerer og fløte voks polishes er alle muligheter for furu. Cream voks og flytende rengjøringsmidler polerer gi minst mulig glans, mens silikon og lim voks skape mer glans. Lim voks tilbyr massevis av glans og beskyttelse med litt polering. Silikon polerer legge mye glans, men de er vanskelige å fjerne og gni lett. Oljer fungerer også godt, men de krever mye rubbing under påføring og tiltrekker støv.

8 Påfør polish til bordet, etter produsentens anvisninger. Alt du trenger å gjøre med noen silikon polishes er spray dem på. Men de fleste vokser og oljer trenger å bli gnidd på for hånd.

Hint

  • I stedet for en kommersiell renere-condition, bland tyggegummi terpentin med kokt linolje å rense bordet. Bruk to til tre ganger så mye olje som terpentin, og tørk av tabellen med en fille fuktet i løsningen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com