Hvordan Clean Drypp Pans på en Stove

May 11

Hvordan Clean Drypp Pans på en Stove


Drypp panner er de små, metall panner under brennerne på en komfyr som fange mat og rusk som kan renne mens matlaging. Hvis venstre for å bygge opp over lengre tid, kan dryppe panner bli vanskelig å rengjøre. Men det er flere enkle metoder for å grundig rene drypp panner på en ovn som vil gjøre dem ser så god som ny.

Bruksanvisning

1 Fjern drypp panner fra ovnen, etter produsentens anvisninger. De fleste ovner er demontert på ulike måter, og unnlatelse av å gjøre det riktig, kan det føre til ødelagte stykker eller skade.

2 Plasser drypp panner i ovnen og kjøre ovnen er selvrensende syklus. Den ekstreme varmen vil brenne av noen besatt rusk og vil gjøre rengjøringen dryppformen mye enklere.

3 Bland to deler varmt vann med en del automatisk oppvaskmiddel. Bløtlegg drypp panner i løsningen i to til tre timer, og skyll grundig med kaldt vann.

4 Plasser drypp panner i oppvaskmaskinen. Sikre at de er i en posisjon til å få en grundig rengjøring, slik som vender ned i øverste hylle. Legg oppvaskmiddel til oppvaskmaskinen og kjøre på den tyngste eller innstilling "gryter og panner".

5 La de drypper panner helt tørr, og deretter spray hver drypp panne med vindu renere. Dette vil gi de dryppe panner en speilblank glans. Tørk av drypp panner rene med en klut og sett på komfyren.

Hint

  • Smør drypp panner med spray matolje før du bruker ovnen. Dette vil bidra til å hindre søl eller drypp fra stikke til dryppformen.
  • Pass alltid på at alle komponenter i ovnen er kald før du rengjør alle deler. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i skader. Ta aldri dryppe panner når de er varme rett etter koking.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com