Hvordan bygge en Tilapia Pond i en bakgård

August 3

Hvordan bygge en Tilapia Pond i en bakgård


Grave en tilapia dammen kan være en givende prosjekt som gjør det mulig for fisk gyting, oppdrett og høsting i din egen bakgård. Tilapia er en svært populær tabell mat og nytes over hele verden som en mager og velsmakende filet. Men det er mer til dammen utgraving enn å grave et hull i bakken. Følge noen viktige skritt før du dykke inn i et prosjekt av en slik størrelsesorden.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din lokale by, fylke og / eller statlige avdelinger av miljøvern eller bevaringsområdene for å finne ut om det kreves tillatelse. City tjenestemenn kan også kontrollere om elektrisk eller gassrørene er begravet i din tildelte område.

2 Finn et område hvor stående vann er synlige og vannplanter som cattails, siv, selje, eller dam sypress er trivelige. Hvis et våtmarksområde finnes, indikerer dette også en dam kan være mulig. Sjekk med din lokale fylke jord undersøkelse eller bevaringsområdet for å finne ut om jorda er egnet for en dam bygging. Hvis du er usikker på at plasseringen er riktig for en dam, grave en test hull. Husk at selv en test hull kan kreve tillatelse.

3 Grav en test hull til dammen er anslått dybde, ved hjelp av en skrue eller traktor, for å bestemme dybden av vannet tabellen. Ideelt sett bør det synlige vannivå være 2 eller 3 fot fra bakkenivå. Siden vannstanden vil endre sesongmessig, bør testen hullet observeres i ett år, og bemerker betydelige svingninger. Dekk hullet med en rist eller gjerde rundt hullet som en sikkerhetsforanstaltning. Vurder å endre steder eller bygge et grunt vannfugler dam hvis dype møkk jord er avslørt, da det gir dårlig vannkvalitet og svake sidehellinger.

4 Planlegg din design. Grav til mindre enn 8 fot dybde hvis du har planer om å heve mer enn en 400 pund per acre volum av fisk. Hvis mindre, grave til minst 10 fot dybde. Grade bredden av dammen ikke brattere enn 3 til 1 (3 fot horisontale for hver en fot vertikalt). Tilapia vilje hekker i strandsonen, eller grunt område, av dammen ved å grave grunne hull i tidlig på våren.

5 Kontakt minst tre utgravings bedrifter for råd og estimater, og velg en entreprenør til å grave dammen. Vurder å besøke flere av sine tidligere prosjekter for å bedømme kvaliteten og kompetansen. Grav dammen til ønsket spesifikasjoner.

6 Plant området rundt dammen med innfødte vannplanter for fjæra oppbevaring og erosjonssikring. Andre fordeler inkluderer privatliv screening, plass definisjon, klimaanlegg og fauna.

7 Innlegg tegn som viser dybden av dammen samt hvor livet preservers og nærmeste telefon er plassert. Sjekk med ditt hus forsikring selskap for å se om denne nye forpliktelsen krever endringer i politikken.

8 Kontakt en lokal innsjø management selskap som spesialiserer seg på strømpe fisk. Basert på størrelsen og dybden av dammen de kan anbefale det maksimale antallet fisk som kan overleve i dammen. De kan også foreslå strømpe villfisk for mat for tilapia.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com