Definisjon av dyner og sengetepper

October 3

Definisjon av dyner og sengetepper


Bedding kommer i en rekke stilarter. Dyner og sengetepper er to stykker av sengetøy som er laget på forskjellige måter, men brukes på samme måte.

Hva er et teppe?

Et teppe er tradisjonelt en vevd spredning brukes på toppen av sengetøy. Det kan være stor nok til å henge ned langs sidene av en seng eller bare dekker toppen av madrassen.

Hva er dyner laget av?

Belegg kan veves av ull, bomull, lin eller silke.

Hva er et lappeteppe?

En dyne er en stoff-sandwich består av en topp, vatt og bakside holdes sammen med en søm gjennom alle tre lag. De topper til dyner er ofte laget av mange biter av stoff sydd sammen for å danne et design. Tradisjonelt dyner brukes som sengetøy, men de er noen ganger anerkjent som kunst.

Hva er dyner laget av?

De fleste dyner er laget av bomull. Quilts stammer fra kolonitiden ble ofte laget av ull. Moderne lappeteppe beslutningstakere bruker nesten alle typer stoff når du oppretter en dyne.

Historien om dyner og sengetepper

Begrepet senge stammer fra det 14. århundre. De ble først vevd i Nord-Europa. Ull tekstiler fra tidlig renessanse, og ble brukt som en underkjole med rustning. Det har siden blitt tilpasset for bruk som sengetøy. Begge elementer av sengetøy ble brakt til Amerika under kolonitiden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com