Kjøkken utforminger og Design Ideas

October 7

Det er mange forskjellige måter å designe et kjøkken. Kjøkkenet er hjertet i hjemmet, hvor mange familier tilbringer mesteparten av sin tid sammen. Så, et godt designet kjøkken gir ikke bare vakre skap og de nyeste apparater; det passer også hus og behov og livsstil.

Komfort og arbeidsområde

Nøkkelen til å skape et godt designet kjøkken layout er slik at tid til å planlegge det godt. Det viktigste er hvordan kjøkkenet skal brukes og hvordan rommet skal fungere. Snakk med folk som gjør den mest matlaging. Hvordan de ønsker å flytte rundt på kjøkkenet, og hva slags apparater, benkeplater og skap er nødvendig for å støtte deres matlaging stil? En annen viktig faktor er gjester. Skulle de være atskilt fra kjøkkenet eller bør det være en sammenslåing av gjest og kjøkken mellomrom?

Gjør din forskning

For å få forskjellige ideer og forstå hva som er tilgjengelig, kan du gjøre noen undersøkelser. Mange lignende oppsett er tilgjengelig; inkludert U-formet, halvøya, bysse og øya former; kjøkkener er alltid nøyaktig det samme. En godt designet kjøkken layout vil være like unik som familien det fungerer. En kilde er National Kjøkken og bad Association, som gir et vell av informasjon på sin hjemmeside (se "Referanser" nedenfor).

Working Triangle

Nøkkelen design element å vurdere er det som kalles arbeids trekant. Dette området, som bestemmer effektiviteten av bevegelse innenfor kjøkkenet, er basert på komfyr, vask og kjøleskap. Hver etappe av trekanten bør legge opp til mellom 12 og 26 fot. Riktignok er andre apparater som brukes hver dag, men arbeidstrekanten er en prøvd og sanne metoden med å utforme en funksjonell, komfortabel kjøkken.

Lighting

Et annet sentralt kjøkken design element er belysning. Mens ofte oversett, kan riktig belysning gjøre enda en middelmådig kjøkken ser flott ut. Dette innebærer å bruke ulike typer belysning: oppgave, ambient, aksent og dekorative. En enkelt lyskilde ikke kan gi alle de forskjellige typer av lys som trengs i et kjøkken. Lagdeling og blande forskjellige typer belysning vil bidra til å skape et kjøkken som tilfredsstiller de ulike behovene til familien.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com