Hvordan erstatte en tappekran Linje

November 6

Hvordan erstatte en tappekran Linje


Kraner linjene er de delene av badet eller kjøkkenet vannforsyningssystem som bærer vann fra vannkranen opp til kranen. De er vanligvis laget av fleksibelt materiale som gjør det mulig for en rekke forskjellige installasjons scenarier. Også ved bruk av denne type rør, det gjør for mye enklere vask og tappekran reparasjon eller installasjon, så enkelt, faktisk, at selv de grønneste DIYer kan erstatte en kran linje.

Bruksanvisning

1 Tøm ut arbeidsområdet under vasken. Hvis dette er under en badet, for eksempel, må du fjerne alle lin eller rengjøringsmidler som kan lagres under vasken. Hold skapdørene åpne for å tillate deg selv nok lys til å fungere.

2 Finn vannforsyning ventilen. I de aller fleste vask installasjoner; Dette vil bli plassert direkte under vasken. Slå av vannforsyningen ved å vri ventilene med klokken til de er stramt.

3 Åpne kranen og la vannet renne til linjen er tom.

4 Bruk en skiftenøkkel for å løsne koblingsmutterne på enden av kranen linje som er knyttet til tilførselsventilen.

5 Gjenta fremgangsmåten i trinn 4 og løsne koplingsmutteren ved enden av tilførsels under kranen.

6 Rengjør av gjengene på vannutløpet ved tilførsel ventil med en klut eller et stykke stål ull. Pakk gjengene med rørlegger er tape. Træ den ene enden av den nye kranen linje på utløpet for hånd. Gi det en ekstra tur med skiftenøkkel. Gjenta denne prosessen for innløpet under kranen.

7 Åpne vannkranen på. Slå på kranen og la vannet renne. Mens vannet strømmer, sjekk den nye kranen linje for lekkasjer. Stram om nødvendig.

Hint

  • Hvis koblingen under kranen er i en vanskelig å nå sted, må du bruke et fat nøkkel.
  • Ikke stram kranen linje, som det kunne ødelegge gjengene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com